26 mars 2019 Speltips Norge Sverige EM-kval

Speltips Sverige – Kroatien 14/11: Rasim Reiz hittar oddset

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

UEFA Nations League fortsätter lördagen den 14 november 2010. Rasim Reiz rekar med odds inför mötet mellan Sverige och Kroatien.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway.

Nästa omgång UEFA i Nations League när Kroatien gästar Stockholm och Friends Arena.

Det är väldigt få ljusglimtar i sportvärlden ljust nu, Covid-19 stryker in över Europa och just nu är det fullständigt kaos i lag, serier. En av dom finaste ljusglimtar vi har är när Sverige spelar, vårt landslag som hela nationen står bakom. Det bidrar alltid till folkfest, den här gången kanske lite mindre folk och fest, men glädje det får vi!

Sverige spelade mot Danmark i en träningsmatch i Onsdags. Vad vi tar med oss från den matchen? Inte mycket mer än att Carl Starfelt fick Covid-19.
Sverige måste vinna den här matchen för att klara sig kvar i Uefa Nations League Grupp A. Med 0 poäng, 1-8 i målskillnad och ett försvar som sett väldigt svagt ut stundtals, men där man också ha med sig att man möter några av Europas bästa nationer just nu och att den nivån håller vi inte riktigt på.

Senast Sverige mötte Kroatien i Zagreb, där regnet öste ner matchen igenom blev det en uddamålsförlust efter Pontus Jansson gått bort sig i försvaret i slutminuterna. Sverige gör dock en bra match, särskilt i andra halvlek där det fanns ljusglimtar att ta med sig.

Båda lagen göra mål – ja

Kroatien kommer till den här matchen med en 3-3 historia nere i Turkiet där man roterade rejält i startelvan. Domagoj Vida startade matchen men blev utbytt efter 45 min då hans Covid-19 test anlände i halvtid och visade positivt. Fullständig cirkus med andra ord. Lovren saknas också till den här matchen. Kroatien är i en generationsväxling just nu, där man försöker spela in nya spelare. Oavsett hur man ställer upp så har man en bra startelva med Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Badelj mfl i en stomme.

Sverige måste alltså vinna den här matchen vilket gör att Kroatien kommer ligga säkerligen lite lägre än vanligt och invänta kontringar, där man är fruktansvärt starka. Känner vi Sverige rätt så chansar inte Janne Andersson från start utan vi kommer få se en kontrollerad svensk offensiv för att ju längre matchen bär och om vi har ett lika resultat gå för det mer.

Kroatien går sällan mållösa från en fotbollsmatch och det gör man nog inte heller mot Sverige samtidigt som jag tror Sverige kan skaka om Kroatien om man får igång Kulusevski, Claesson mfl från start.

Jag har hittat ett väldigt bra spel i att båda lagen gör mål och det hittar ni på Betway till fina 1,91.
Dags att stänga UEFA Nations League och förhoppningsvis med Sverige kvar i gruppen.

Framåt Sverige!

Jämför odds: