25 mars 2019 serbien portugal speltips odds em kval

Speltips Turkiet – Serbien 14/10: Livsviktigt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

UEFA Nations League handlar om att inte tappa mark i divisionssystemet. Därför måste Turkiet och Serbien vinna den 14 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det råder lite delade meningar om det här med UEFA Nations League och man kan utan tvekan påstå att det inte tas på fullt allvar av alla lag hela tiden. Det syns inte minst på trupp- och laguttagningar där stora stjärnor vilas eller inte spelar från start.

Så hade såklart inte varit fallet i ett EM-kval eller VM-kval, men å andra sidan är matcherna som spelas i den här turneringen klart mycket hetare än vanliga träningslandskamper, som ofta var det vi fick genomlida under andra landslagsuppehåll förr om åren.

Men det finns faktiskt en del att spela om i UEFA Nations League också. Då syftar jag egentligen främst på seedning och rankingpoäng, som kan ligga till grund för lättare kvallottningar vad det lider. Det ska man inte underskatta.

Det är också viktigt att inte ramla rakt igenom divisionssystemet och hamna längre ner. Då får man nämligen spela mot klart sämre motståndare i nästa upplaga. Det skulle innebära att matcherna blir ännu mer avslagna, att man tappar ännu mer rankingpoäng och att tillvaron generellt blir ganska deppig.

Turkiet och Serbien har två respektive en poäng efter tre omgångar här. Det har inte känts som att man prioriterar det här allra högst, men nu när det börjar knipa tror jag att båda lagen går för en vinst här. Det blir inte minst viktigt att göra bra resultat här för att positionera sig.

Bra odds på överspelet

Det finns ett par tapp som är värda att prata om i båda lagen inför den här matchen. Det gör att båda lagen förmodligen kommer till det här mötet med en aningen sämre slagkraft än vad man hade senast.

I helgen fanns Sergej Milinkovic-Savic inte ens med i truppen för sitt Serbien, efter att han gjort två mål och varit briljant i playoff-semifinalen mot Norge. Nu förväntas han starta igen. Filip Kostic är däremot skadad och kan inte spela. Det kan inte heller den avstängde Strahinja Pavlovic.

I hemmalaget har Efecan Karaca åkt hem från samlingen efter att ha dragit på sig en skada senast. Cengiz Ünder, som du förmodligen känner igen från Leicester City, ser ut att kunna spela nu. Ozan Kabak kommer däremot inte till spel då han är avstängd efter att ha fått ett nytt gult kort senast.

Här känns det som att båda lagen spelat lite på sparlåga hittills, men om det är någon gång man ska gå för att vinna lär det vara här.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,60 gånger såsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20;45, onsdag 14 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: