16 januari 2020 Pau Bordeaux Speltips

Speltips Bordeaux – Nantes 21/8: Premiär i Ligue 1

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ligue 1 är äntligen tillbaka efter ett långt uppehåll, och det inleds direkt med kanonmötet mellan Bordeaux och Nantes den 21 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den franska fotbollen, där man valt att avsluta förra säsongen för länge sedan, och nu redan ska köra igång nästa säsong. Det kan starkt ifrågasättas ur ett rättviseperspektiv, men vad som är viktigast är att fotbollen nu äntligen är tillbaka även i Ligue 1.

I den första omgången spelas en rad heta matcher, och för PSG gäller såklart en uppskjuten premiär sedan man gått direkt till final i Champions League och behöver lite extra vila.

Men inför fredagens premiär finns det goda förhoppningar om att få se lite underhållning igen. Bordeaux spelar då hemma mot Nantes, inför läktare som gapar tomma fortsatt. Det i sig är såklart en tråkig detalj som påverkar matcherna.

I säsongens första match är det inte lätt att veta var vi har lagen, men vi kan konstatera att Bordeaux brukar gå ganska bra mot Nantes och bara har släppt in mål i två av sina åtta senaste matcher mot laget. Sådant brukar inte vara en slump.

Inför den här säsongen har Bordeaux ambitionen att slåss i toppskitket, medan Nantes sin vana trogen snarare är ett mittenlag.

Öppen premiär trots allt

Det är såklart speciella tider nu, och det gör att man inte helt enkelt kan veta vilka lag som kommer att ställas mot varandra är. Då i termer av startelvor och vilka spelare som faktiskt är redo att gå för fullt nu.

Bordeaux kommer till matchen utan Yacin Adli, som har en lårskada som gör att han inte kan spela inledningen av säsongen. Det är ett avbräck som man dock kan hantera. Däremot kommer den brasilianske stjärnan Pablo inte kunna spela på ett tag, då han fortsatt rehabiliterar den knäskada han drog på sig förra säsongen. Märk väl att det rörde sig om korsbandet, och då tar det alltid ett bra tag att bli spelduglig igen.

I bortalaget Nantes finns det en klart större skadelista att förhålla sig till. Abdoulaye Touré, Marcus Coco, Ludovic Blas, Mehdi Abeid och Molla Wagué kan inte spela matchen i fråga. Det finns vissa förhoppningar om att Anthony Limbombe ska kunna göra det.

Vad vi däremot kan få se är Pedro Chirivella, nyförvärvet från Liverpool, som väntas starta matchen. Det är en ungdomsspelare med goda vitsord, som nu ska försöka bevisa sig på seniornivå.

Som alltid är en premiär svårbedömd, men vi förväntar oss ingen sprakande tillställning.

Båda lagen göra mål – NEJ spelas till 1,62 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – NEJ
Odds: 1,62
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag 21 augusti
TV: 
Stream: