expert vm 2018 slutspel speltips betting

Speltips inför St Etienne – Marseille 5/2: Franskt mittenmöte

Marseille är favoriter, men kommer att behöva stångas ordentligt borta mot publiklaget Saint-Etienne i Ligue 1.

Annons:

Ligue 1 har närmast full omgång mitt i veckan och den som gillar fransk ligafotboll gör rätt i att surfa fram till en streamingtjänst som har matcherna från Ligue 1 i sin tablå. För på onsdagen spelas flera hetare matcher – och inte minst publikmötet mellan Saint-Etienne och Marseille lockar.

Det här är förmodligen lagen med fetast läktarkultur kring sig, och på läktarna kommer det här att bli en het match. Med så mycket intensitet på läktarplats kan det också spilla över på planen, varpå vi har stora förväntningar på underhållningsvärdet.

St Etienne har dock en svag säsong bakom sig och ligger som lag nummer 15 i tabellen efter att man förlorat fem av sina sex senaste matcher. Det rasslar alltså in förluster och redan nu är man uppe på tio totalt. Att jämföra med Marseille som bara förlorat tre matcher – men som å sin sida kryssar för mycket.

Med sagt är Marseille klar tvåa och har bara PSG framför sig, men det är som vi känner till inte så bara. Det känns som att hoppet om en ligatitel dog tidigt den här säsongen.

Annons:

Marseille är hetare

ST Etienne har varit ganska svaga på sluteto ch en stor del av förklaringnen ligger i det faktum att man haft ett par av sina bästa spelare på skadelistan. Ryad Boudebouz är fortfarande inte itllgänglig och kommrer inte att kunna spela på ett tag. Sedan tidigare vet vi att Kevin Monney-Paquet blir borta ett bra tag.

Nu finns det vissa förhoppningar om att spelare som Mahdi Camar och Arnaud Nordin ska kunna spela snart. Men som vi ser det är det inte två spelare som kliver in i den här veckan och är troliga att de facto spela igen. De kanske inte ens är med i matchtruppen om det vill sig illa.

Allt det här kan man jämföra med Marseille, vars säsong alltså varit klart bättre och där formen är på en helt annan nivå. Florian Thauvin är den enda spelare som inte är i träning just nu och i övrigt kan man formera ett starkt lag. Det har gjort att man sakta men säkert klättrat upp till andraplatsen igen.

Men med det sagt tror vi att hemmalaget just på sin hemmaplan kan ställa till det hyfsat. Båda lagen göra mål spelas därför till 1,87 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,87
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 5/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: