5 november 2019 Lyon Zenit Speltips

Speltips Lyon – Dijon 28/8: Ligue 1 igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för nästas omgång i den franska fotbollen Ligue 1, och här möts Olympique Lyon och Dijon fredagen den 28 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit mycket till rast och ro för Olympique Lyon efter att den här intensiva säsongen med Champions League-slutspel har avslutats, men i det här skedet är det snarare en fördel för laget att den franska fotbollen redan är igång.

Det här var i princip den enda liga i Europa som valde att stänga ner ganska tidigt under corona, och som gav upp helt i att försöka spela klart säsongen. Det väckte mycket irritation, och gjorde också att man hamnade lite snett på den nya säsongen.

Men nu är säsongen slut, och den nya säsongen är här. Det gör att lagen helt enkelt får leva med det faktum som råder. Det är inga människor på läktarna, och fotbollen känns som i många andra ligor sekundär, och lite lätt avslagen.

Den första omgången körde igång förra veckan och Olympique Lyon stod då över efter att ha spelat Champions League relativt nyligen.

Men Dijon spelade mot Angers, och förlorade med 1-0 på hemmaplan. Det bådar inte särskilt gott inför den betydligt svårare matchen borta mot Olympique Lyon.

Bra odds från Casumo

Olympique Lyon kommer till spel utan sin avstängde nyckelspelare Rafael, som åkte på ett rött kort i cupfinalen tidigare i somras. Det gör att han är avstängd här och kommer inte spela matchen, ett avbräck som man helt enkelt får leva med. Dessutom är den gamle Djurgården-spelaren Tino Kadewere inte tillgänglig för spel eftersom han är hemma och hanterar ett privat problem som är familjerelaterat.

Det här går att jämföra med det gästande laget, som tidigare har haft Fouad Chafik borta med corona, men som nu ser ut att kunna ha honom tillbaka i laget. Däremot kommer inte Mama Baldé och Senou Coulibaly kunna spela, och det kan förmodligen inte Pape Cheick heller. Däremot finns det vissa förhoppningar om att Julio Tavares ska kunna vara med.

Hur som helst känns det som att det här ändå är ett läge som talar för hemmalaget, och Olympique Lyon är dessutom ett ganska formstarkt lag i det här skedet.

Olympique Lyon -1,25 (asian) spelas till 1,71 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Olympique Lyon -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, fredag 28 augusti
TV: 
Stream: