16 juli 2019 HB HJK Speltips

Speltips Marseille – Saint Etienne 17/9: Franskt toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Odds, rekar, förutsättningar och allt annat du behöver veta inför Marseille mot St Etienne i franska Ligue 1 den 17 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ligue 1 fortsätter denna helgen och publiken är numera välkomna på fotboll i Frankrike!

Les Verts (De Gröna) tar sig drygt 30 mil söderut mot kusten för en mycket spännande drabbning där Marseille på Stede Velodrome väntar och säsongens första hemmamatch.

På näthinnan har man ju självklart Marseilles senaste match borta mot PSG där man tog en blytung seger med 0-1 men också där det mesta handlade om slutminuterna i matchen där hela 5 st spelare blev utvisade totalt. Självklart är det ett avbräck för Marseille att både Benedetto och Amavi missar matchen mot Saint Etienne, men man har en bred trupp och flera kvalitiva spelare på många positioner ersättarna kan heta Yuto Nagatomo och Valere Germain.

Saint Etienne har öppnat säsongen strålande med två raka segrar och 0 insläppta mål med många härliga prestationer i offensiven. Matchen mot Saint Etienne är säsongens första bortamatch och att komma till Marseille är aldrig enkelt.

1X2-spel i Ligue 1

Hemmalaget är väldigt starka som sagt och mot Saint Etienne har man 9 segrar senaste 12 på hemmaplan samtidigt som gästerna inte alltid trivs med att spela på bortaplan vilket har varit lagets akilleshäl senaste säsongerna, man har tex inte vunnit på bortaplan senaste 7 matcherna. Senast lagen drabbade samman var precis innan Covid-19 slog till i och lamslog allt, då vann Marseille med 0-2 i en högintensiv match med mycket känslor.

Sammanfattningsvis är det två formstarka lag som kommer till spel, två väldigt offensiva lag med gott självförtroende där även publiken har fått börja återvända till arenorna i Frankrike som ger det lilla extra i energi samt glädje att det inte ekar så mycket längre på arenorna.

Jag tror vi får se en offensiv match från start, med högt tempo och en hel del närkamper som det brukar vara i Ligue 1. Den individuella kvalitén finns i båda lagen i offensiven och många har redan visat en fin form i inledningen av säsongen. Min analys är att självförtroendet i Marseille är på topp efter segern mot PSG, man har chans att gå upp i serieledning och hålla den största konkurrenten PSG bakom sig gott avstånd.

Därför klickar jag i en rak hemmaseger som ger oss 2,00 gånger fina franska bearnaisesåsen. Det oddset hittas inte minst hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Marseille vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 17 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: