24 januari 2017 Bordeaux PSG

Speltips Nimes – PSG 16/10: Bra slagläge

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint-Germain gäller som favoriter mot Nimes, men kan sakna flera viktiga spelare den 16 oktober 2020 i Ligue 1.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fredag och det är fransk fotboll på agendan. Det är en återkommande tradition som vi tar fasta på. Just den här veckan finns det två matcher att sätta tänderna i, där mötet mellan Nimes och Paris Saint-Germain nog sticker ut mest.

Om det är någonting vi alla vet är det såklart att Paris Saint-Germain är totalt dominanta i den franska fotbollen och att man säsong efter säsong ser till att vinna ligatiteln utan att egentligen förta sig det minsta. Det är känslan att man absolut kommer att lyckas med samma sak den här säsongen.

Just nu står man på 17 vinster på sina 21 senaste matcher i Ligue 1, och faktum är att det är dopade stats åt det negativa hållet med tanke på säsongsinledningen i år. Då fick Paris Saint-Germain ställa upp med ett minst sagt sargat lag efter sjukdomar, skador och en lång Champions League-säsong som nästan låg parallellt med ligastarten. Där kom två raka förluster som absolut inte hade kommit under normala omständigheter.

Nu har man fyra raka vinster och har dessutom smällt in tolv mål totalt. Det känns med andra ord som att Paris Saint-Germain äntligen är på väg tillbaka i fullt slag igen.

Paris Saint-Germain kan sakna spelare

På onsdagen spelade en rad viktiga spelare i Paris Saint-Germain landskamper med respektive land, däribland Kylian Mbappé och Neymar. Det återstår att se om dessa spelare dels hinner hem, och dels är aktuella för spel. Jag är faktiskt lite tveksam till det.

Om det är någonting som kan tala för Nimes är det kanske just dessa faktorer. Paris Saint-Germain kommer alltså inte att ha sitt fullt starkaste lag på banan, och allra främst offensiven lär påverkas i det lite mer negativa hållet.

Nimes är ganska formstarka med tre raka utan förlust, med en vinst borta mot Montpellier och ett kryss borta mot Lyon som tydliga bevis på att man faktiskt inte är så enkla att slå. När Paris Saint-Germain då saknar, möjligen, några tunga spelare kommer det att innebära problem.

Paris Saint-Germain har två raka -0-vinster mot Nimes, men nu är det bortaplan och nu är det lite andra förutsättningar. Det blir inte lekande lätt, tror jag.

Nimes +2,25 (asian handicap) spelas till 1,65 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Nimes +2,25 (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 16 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: