Speltips Strasborg PSG

Speltips PSG – St Etienne 24/7: Fransk cupfinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ligue 1 har inte spelats på månader, men nu är det dags för cupfinal i Frankrike när Paris Saint-Germain spelar hemma mot St Etienne den 24 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är förmodligen inga roliga tider för den som älskar fotboll i Frankrike, eftersom man inte har spelat några matcher sedan i mars månad. Till skillnad från merparten av världens ligor valde man att stänga av och klinga ner hela säsongen mitt i.

Det väckte en del rabalder då ett par lag fick åka ner ett hack i seriesystemet utan att ha haft chansen att rädda sin säsong. Däremot är det lite gladare miner på annat håll – och inte minst PSG kunde jubla då man knep en ny ligatitel.

Men en match finns kvar att spela av den här säsongen i Frankrike och det är den mellan PSG och St Etienne. Det rör sig om fransk cupfinal – som avgörs i en match – och som rimligen har en favorit.

Här ska vi ta med oss att PSG har vunnit 15 av sina 17 senaste matcher mot St Etienne – och då räknar vi alltså in alla tävlingar.

Klasskillnad i Frankrike

Efter en lång period utan matcher har Paris Saint-Germain nu kunnat vila upp sina spelare, och bedrivit träning lite på egen hand. Det gör det inte helt enkelt att veta var man har laget, men låt oss konstatera att den här cupmatchen kommer i ett bra läge med tanke på att man inom kort också ska spela Champions League. Det vi ska ha med oss är att Juan Bernat och Abdou Diallo är spelarna som inte kommer till spel, och sedan vi sist såg PSG spela fotboll har högerbacken Thomas Meunier lämnat klubben för att i stället skriva på för Borussia Dortmund.

Det finns väsentligt fler spelare som är borta i bortalaget, och då rör det sig om Gabriel Silva, Adil Aouchiche och Lois Diony som inte kan spela av skadeskäl. Dessutom kommer troligen inte Miguel Trauco kunna spela då han sitter i någon form av karantän.

Här blir det lite gissningslek – men vi kan inte blunda för att PSG är det bättre laget. Och utan publik bör skillnaden snarare bli ännu större. När det spelades ligacupkvart slutade matchen 6-1 till PSG. Det säger en hel del.

PSG vinner båda halvlekarna spelas till 1,92 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner båda halvlekarna
Odds: 1,92
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 24 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: