Speltips Strasborg PSG

Speltips PSG – Strasbourg 23/12: Städa av

Paris Saint-Germain har inte haft säsongsinledning man hoppas på och måste ta tre poäng hemma mot Strasbourg den 23 december.

Det har faktiskt spelats så mycket som 16 omgångar av den franska ligasäsongen, men trots det har giganten Paris Saint-Germain inte tagit över serieledningen än. Det går att säga en hel del om inledningen på säsongen, men det här laget går inte att känna igen.

En del av förklaringen ligger i att man hade en lång och ansträngande säsong förra året, med ett långt uppehåll och en avslutning i Champions League som nästan sträckte sig hela vägen in i den här nya säsongen. Det påverkade inledningen ordentligt.

Vidare har Paris Saint-Germain haft stora problem med skador och när det hela tiden spekuleras om varaktigheten i ett par nyckelspelare, och inte minst tränaren Thomas Tuchel, vore det konstigt om det inte fick en viss effekt på jämnheten i prestationerna.

Men med det sagt har Paris Saint-Germain häng på toppen och i slutändan kan jag knappt se hur man inte ska kunna vinna det här ganska bekvämt. Det råder ingen tvekan om att man är det starkaste laget och sådant brukar bli tydligt över många omgångar.

Nu möter man dessutom ett bottenlag i Strasbourg, som har tio förluster på 16 omgångar, men som är strax över nedflyttningsplatserna i nuläget.

Paris Saint-Germain sätter klorna i motståndet

Men med det sagt finns det en – sett till numerären – helt otrolig skadelista att förhålla sig till i hemmalaget Paris Saint-Germain. Det är flertalet tunga spelare som nu inte kan spela, och många lite yngre talanger som inte heller är tillgängliga.

Paris Saint-Germain saknar Pablo Sarabia, Juan Bernat, Neymar, Alessandro Florenzo, Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa, Danilo Pereira, Abdou Diallo, Mauro Icardi och… Ja, räcker inte det? Tunga tapp. Många namn. Men den startelva som Paris Saint-Germain kan formera liknar trots det en som enkelt ska kunna vinna Ligue 1.

I bortalaget saknas Lamine Koné, Lebo Mothiba, Idriss Saadi och Matz Sels. Fyra spelare som man hade behövt, men som kanske inte hade räckt.

Paris Saint-Germain vinner och håller nollan spelas till 2,40 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: PSG vinner mot noll
Odds: 2,40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, onsdag 23 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: