Speltips Strasborg PSG

Speltips Reims – Paris SG 27/9: Inget skrälläge

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Reims har besegrat Paris SG i de två senaste mötena i ligan men att det skulle bli en tredje raka förefaller osannolikt. Det mesta pekar mot en relativ klar PSG-seger i det här mötet.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Paris SG fick sämsta tänkbara start på den här säsongen. Med många skador och ett visst corona-virus som härjade i truppen var man kraftigt stukade i de två inledande matcherna i Ligue 1.

Man föll med 1-0 mot Lens i premiären och det förlustresultatet upprepades i kaos-matchen mot Marseille i den andra omgången. På tilläggstid i andra halvleken utvisades hela fem spelare, varav tre var PSG-spelare.

Därefter har viktiga spelare kommit tillbaka och resultaten har återgått till de normala – det vill säga att PSG har vunnit. I de senaste två matcherna har man besegrat Metz med 1-0 och Nice med 3-0.

Tack vare en solid defensiv lyckades Reims knipa en fin sjätte plats i den avbrutna förra säsongen. Man släppte bara in 21 mål på 28 matcher vilket gjorde dem bäst i hela ligan före PSG som släppte in 24 mål.

Men än så länge har Davis Guions unga manskap inte lyckats rida vidare på det poänggivande spåret. I premiären kryssade man mot Monaco men därefter har det blivit tre raka förluster. I senaste ligamatchen föll man mot Metz med 2-1.

Enda segern så här långt kom mot Servette i Europa League. I torsdags tog dock Europa-äventyret slut då man blev utslagna efter straffar borta mot ungerska Fehervar.

Båda de här lagen har dragit på sig mängder med gula och röda kort den här säsongen och i Reims fall innebär det att Faes och Munetsi är avstängda och därtill är Doumbia skadad. PSG har tre avstängda spelare i Paredes, Kurzawa och Diallo samt Kehrer och Juan Bernat skadade.

Tuffa förutsättningar för Reims

Reims har alltså besegrat PSG i de två senaste ligamatcherna men det var ett tag sedan nu. I det enda ligamötet förra säsongen vann man med 2-0 borta. Senast lagen möttes var dock i januari i Liga-cupen där PSG vann med 3-0.

Reims kommer nu från en 120 minuters Europa League-match i torsdags medan Paris SG har haft en hel träningsvecka sedan förra helgens ligamatch. Reims har varken vanan eller en truppbredd som är rustad för den här typen av täta matchande och den här faktorn bör kunna påverka den här matchen något.

Trots att Reims bara har tagit 1 poäng på 4 matcher har man fortsatt att släppa in få mål, utan det stora problemet har varit uddlösheten framåt. Den forne Elfsborgs-talangen Arber Zeneli har spelat samtliga matcher men har inte lyckats lyfta Reims offensiv.

Läget börjar således bli en aning pressat i Reims som behöver börja vinna matcher igen men att de ska lyckas med det mot ett PSG som har börjat tugga igång känns klart osannolikt.

Reims har en otroligt välorganiserad defensiv men med ett tätt matchande och skrala resultat i ryggen bör man få det väldigt svårt här. Väldigt lite tyder på att man kommer kunna göra mål i den här matchen samtidigt som jag tror att PSG kommer göra minst två.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Paris SG -1.5 (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, söndag 27 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: