Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Saint Etienne – Angers 11/12: Oförmögna

Saint-Etienne borde enligt många vara ett lag för övre halvan, men man harvar omkring i botten i Ligue 1 inför mötet med Angers.

Det finns många lag som missgynnas av rådande situation och som har stora problem att anpassa sig till en verklighet där det inte längre får finnas fulla läktare på matcherna. Det är ett stort problem för mindre lag, som har en erkänt stark hemmapublik.

Ett sådant lag är utan tvekan Saint-Etienne, som i flera år varit kända för sitt massiva stöd på läktarplats, och som har den typen av karaktärer i laget som gynnas av det. Egentligen både när man spelar på hemmaplan och bortaplan.

Det är för enkelt att peka på det som den enda anledningen till att man ligger där man ligger, men det är också uppenbart att det här inte är en säsong i paritet med den förmåga som Saint-Etienne har.

Det som slår en är framför allt hur oförmögna laget är att vinna sina matcher. Saint-Etienne har på 13 omgångar inte vunnit mer än tre drabbningar, och har faktiskt förlorat mer än hälften av matcherna man har spelat i ligan. Totalt sju förluster. Det är svindlande siffror för ett lag som Saint-Etienne.

Nu möter man ett lag som man redan förra säsongen hade stora problem med. Saint-Etienne förlorade i för sig bara ett möte, då det bara hann spelas ett, men det med 1-0 på bortaplan. Saint-Etienne har inte slagit Angers sedan november 2018.

Angers kan lätt överskattas

Vid första anblick är det lätt att få för sig att Angers har prickat rätt den här säsongen och att man är på väg mot någonting stort. Men min känsla är snarare att laget överpresterar en aning nu och att den femteplats man har lätt kan bli en sämre placering inom kort.

Dels har man vunnit många täta matcher och även om det i sig är en styrka kan det vara en indikation på att man snart förlorar.

Dels har Angers haft det klart tyngre mot bättre lag och förlorade så sent som för några veckor sedan hemma mot Lyon. Då är det inte ens ett Lyon i toppslag som vi talar om.

Samtidigt har Saint-Etienne mer att ta av och jag tror nog att man har goda chanser att åtminstone streta emot till en poäng här.

Oavgjort (x) spelas till 3,40 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, fredag 11 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: