Streama Super Bowl

Speltips New Orleans Saints – Minnesota Vikings 25/12: Juldagen

New Orleans Saints är givna favoriter hemma mot Minnesota Vikings på juldagen den 25 december 2020. Vi rekar med odds på NFL.

Det är intensiva dagar för alla som firar jul i det här landet, även om årets julfirandet kanske inte riktigt påminner om ett vanligt julfirande. Men för många innebär jul- och nyårsledigheten att man bänkar sig i tv-soffan och det går såklart även denna dag.

Julafton och juldagen har inte det största utbudet att skryta över, men det finns massvis med heta matcher som spelas senare under mellandagarna. Inte minst i den engelska fotbollen.

Inom amerikansk fotboll, som är en annan sport, finns det en långt gången tradition om att spela en match på Christmas Day. Det fortsätter även den här säsongen med mötet mellan topplaget New Orleans Saints och ett Minnesota Vikings som är lite av en besvikelse.

Nu är vi framme vid vecka 16 i NFL och det börjar på allvar bli viktigt att vinna för att positionera sig inför slutspelsfasen.

New Orleans Saints har med sina 10-4 efter 14 spelade matcher ett bra utgångsläge och ska på vara klara favoriter här. För allra första gången ska man nu spela NFL-match på Christmas Day, men det där är inte direkt någonting man behöver lägga någon vikt på. Det är dock lite trevlig kuriosa att ha med sig.

New Orleans Saints är det bättre laget

Förra veckan förlorade New Orleans Saints snöpligt med de regerande mästarna Kansas City Chiefs, efter en mycket tung match. Det slutade med förlust 32-29, men imponerande nog gick man för tionde gången den här säsongen över 25 poäng. Det är väldigt starka papper och innebär nästan en touchdown i snitt per quarter. Om man nu vill räkna så.

För bortalaget Minnesota Vikings finns det egentligen bara vinst här, annars är säsongen i princip över. Man kämpar desperat för att nå slutspelet via NFC playoff, men frågan är om det ens är möjligt?

Högst tveksamt.

I mina ögon är New Orleans Saints ett rakat igenom bättre fotbollslag, vilket man visat konsekvent under säsongen, och bör vinna bara tack vare sin offensiv. Att Minnesota Vikings, som tidigare var ett fantastiskt lag på springspel, inte fått det att lossna i år är också tydligt. Det lär straffa sig här. igen.

New Orleans Saints -6,5 spelas till 1,91 gånger smeten hos Betfair.

Speltips:

Speltips: New Orleans Saints -6,5
Odds: 1,91
Bolag: Betfair
Spelstopp: 22:30, fredag 25 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: