Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Aston Villa – Wolverhampton 27/6: Närmare titt på målen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lördagen bjuder på en match från Premier League, med avspark redan 13:30, och där handlar det om Aston Villa mot Wolverhampton Wanderers på Villa Park. Här tittar vi närmare på målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Klar bortafavorit

Det håller på allvar att börja lukta Champions League-spel för Wolverhampton efter deras två vunna matcher i samband med omstarten – 2-0 borta över West Ham United och 1-0 hemma över AFC Bournemouth. Motstånden har förvisso inte varit de tuffaste möjliga, men såvida pinnarna trillar in blir de att räkna med.

Frågan är då; kan ett desperat Aston Villa möjligen sätta stopp för dem? De har ryckt upp sig något efter uppehållet, även om tre matcher bara renderat i två pinnar – via kryss mot Newcastle United och Sheffield United samt en uddamålsförlust mot Chelsea.

Faktum kvarstår dock att klubben återfinns på nedflyttningsplats, som nästjumbo – och där kommer varenda liten pinne spela största roll. Enbart en sådan håller dem utanför säker mark, i en måttlöst nervkittlande bottenstrid.

Frågar vi oddssättarna är det mest troliga utfallet att Wolves kommer knipa hem de tre poängen – 1X2-marknaden står just nu, i skrivandets stund och när speltipset publicerades, i 4,95-3,75-1,81. Favoritskapet, menar spelbolagen, således vara klart.

En faktor som talar till Wolves, om vi bortser från den rena klasskillnaden, fördel är att de har hela truppen intakt. Detta medan Aston Villa kommer till spel utan Tom Heaton, Wesley, Björn Engels och eventuellt duon Frederic Guilbert samt Daniel Drinkwater.

Stabil känsla i båda läger

Utan att vinna har Aston Villa fått pejl på mycket de senaste matcherna. De känns mer stabila och utöver de två kryssen var de nära att knipa poäng från Chelsea. Ganska lovande inför fortsättningen och vi får känslan att de kommer mäta sig hyfsat med Wolverhampton här.

Wolverhampton lever mycket på deras stabilitet och det visar de två inledande efter uppehållet-matcherna på – vinster och hållna nollor. Utan att det sprudlar, men också utan att bli alltför hotade.

De har visat en god kapacitet att spela på resultat, något som alltid är gynnsamt. Samt någonting som talar för att målproduktionen kan hållas nere.

Under 2,5 är, utifrån vår analys, en mycket bra position till oddset 1,79 och det får vi av spelbolaget Betsson. In med polletterna!

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,79
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 27/6
TV: 
Stream: