Speltips Brentford West Bromwich 26 juni 2020

Speltips Brentford – West Bromwich 26/6: Toppmöte från Championship

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fredagens klassiska Championship-match är inte vilken som helst – ett skållhett toppmöte  Brentford och West Bromwich Albion emellan. Vi förutspår tuff kamp på planen, snarare än öppna dörrar.

  Rygga vårt speltips hos Casumo Sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Toppmöte i Championship

Tabellfyran mot serieledaren. Åtta matcher kvar för klubbarna att spela. Nu drar det ihop sig på allvar i The Championship – och platserna upp till Premier League ska fördelas!

West Bromwich står som herre på täppan i serien, på samma antal poäng som Leeds United, och nedför de två direktplatserna till PL är Fulham först sju poäng bakom och just Brentford åtta. Det mesta pekar således på att de fixar platsen tillbaka, WBA, men ännu är det inte tid för att slappna av.

Mer fanns exempelvis att önska av omstarten, där det ”bara” blev 0-0 mot ett normalt mediokert Birmingham City. Även före uppehållet var formen lite småsvajig. Gäller att hitta tillbaka till det gamla vanliga för West Bromwich, som nu ställs inför en av årets tuffare bortamatcher.

Brentford kommer hit från en alldeles suverän insats, som rimligen bör ha stärkt självförtroendet, när de besegrade Fulham med två mål mot noll – på resande fot. Bästa möjliga starten på avslutningen för Pontus Jansson och hans lagkamrater, som med deras fjärdeplats hittas i playoffområdet.

Det är med andra ord mycket sannolikt att båda dessa klubbar kommer mäta krafterna med varandra på en annan scen nästa år, i Premier League.

För Brentford rapporteras tre spelare, samtliga skadade, missa matchen och det är Nikolaos Karelis, Sergi Canós samt Bryan Mbeumo. Gästernas Nathan Ferguson är osäker för spel.

Målsnålt är tanken

Det saknades tempo och matchform för WBA-spelarna i samband med omstarten, det var alldeles uppenbart, vilket höjer en del frågetecken inför matchen. Däremot alltid positivt med en hållen nolla direkt.

Brentford, stärkta av vinsten i föregående toppmatch, kommer säkerligen försöka greppa taktpinnen, i alla fall under perioder, här – men förstås inte bjudas på särskilt mycket av ett normalt slagkraftigt West Bromwich. Det handlar ändå om serieledaren som kommer på besök.

Nämnas ska också att båda lagen hållit nollan i två matcher vardera på raken och när de möttes i spelårets omvända möte slutade det 1-1. Tre raka inbördes matcher under 2,5 mål.

Tajt blir det, mellan två lag som inte kommer vara sugna på att bjuda varandra på mycket. Då sitter en underspelsposition på 2,5-målslinan väl på sin plats – till oddset 1,85 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo Sport – få upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,85
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 20:45, fredag 26/6
TV: 
Stream: