Speltips Charlton Millwall 3 juli 2020

Speltips Charlton – Millwall 3/7: Tung derbymatch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Charlton Athletic med målet att ta kliv mot ett nytt kontrakt. Millwall med hoppet om playoffspel och senare en Premier League-plats. Under fredagen möter lokalrivalerna varandra i ett derby på The Valley.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Derbydags i Championship

The Championship är hett! Och hetare blir det till slutspurten.

Det handlar alltså om ett fredagsderby – dock, tyvärr, inte tomma läktare – där den sportsliga potten och potentiella belöningen är enorm. Charlton Athletic, som fått ett makabert lyft efteruppehållet, har klivit upp ovanför strecket och har nu fyra pinnar ner till under dito.

Observera dock att tredjejumbon Hull City spelar under torsdagskvällen – före speltipset var skrivet samt publicerat. Det enda som kan hända där är att det blir ännu mer med kniven mot strupen för Charlton, som alldeles oavsett är i behov av att plocka poäng här liksom hädanefter.

Mittenskiktet, upp till sjätteplatsen, är löjligt tätt i serien och det är en handfull klubbar som slåss om plats sex – den sista som leder till playoff. En av dessa är Millwall, lite oväntat. Det är förvisso i uppförsbacke från nu och efter blott två pinnar på de tre matcherna sedan omstarten. Gäller att avsluta med bravur.

Anmärkningsvärt för Millwall är att de med deras 17 oavgjorda på 40 matcher toppar kryssligan i serien – något som ömsom tyder på styrka i att förlora sällan, ömsom problem att vinna tajta tillställningar. Många poäng som tappas.


Stort skrällvärde

Derby. Viktiga poäng på spel. Och en, vad vi menar, helt missvisande värdering av spelbolagen inför matchen.

Millwall har alltså inte vunnit sedan innan uppehållet och kryssar osunt ofta. På resande fot har de exempelvis bara vunnit fem av 20 matcher och det är statistik som inte håller om man vill utmana uppåt.

Nu ställs de alltså mot ett Charlton som plötsligt fått luft under vingarna. De tre matcherna från omstarten har renderat i två vunna och ett kryss, vilket kom senast borta mot Cardiff City. Det mest uppseendeväckande? Att inte ett enda mål släppts in på dessa!

Ett hemmalag som behöver poäng i bottenstriden och som hittat stabiliteten – visst ska deras chanser ses som större här? Dessutom när de möter ett Millwall som svajar något och som saknar vinnarkänslan.

Charlton Athletic +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast till bättre odds – spelas till 1,70 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Charlton Athletic +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:15, fredag 3/7
TV: 
Stream: