Speltips Fulham Cardiff 10 juli 2020

Speltips Fulham – Cardiff 10/7: Toppmöte i Championship

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Spänningen höjs i toppen av Championship och när Fulham och Cardiff City ställs mot varandra ser vi framför oss en match där risknivån hellre dras ner än skruvas upp. Därmed blickar vi närmare mot målmarknaden med tillhörande speltips.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo Sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En teoretisk chans till att ta en direktplats till Premier League må finnas där för klassiska Fulham, men i praktiken? Nja… Det kommer snarare om att ta en så pass bra playoffplats som möjligt och således få en fördel in dit.

Att siktet är på en ny trea i afton kan vi räkna iskallt med, och det är ett utfall som betalar strax under dubbla insatsen. De tre raka fullpottarna, som plockats i matcher mot Queens Park Rangers, Birmingham City och Nottingham Forest, har stärkt dem rejält och ger mersmak. Men det är klart att de två förlusterna i toppmatcherna mot Brentford och Leeds United direkt efter uppehållet lämnat bitter eftersmak.

Cardiff City omstartade med bravur – vann tre matcher och spelade en oavgjord – för att senast, oväntat, falla med 2-3 i hemmamötet mot Blackburn Rovers. Plumpar i protokollet får man dock räkna med och det handlar snarare om att kunna studsa tillbaka snabbt från dem.

Klubben är kvar som sexa i tabellen och således med ena foten i playoffet. Kan de hålla de jagande konkurrenterna, framförallt Swansea City samt Preston North End, på avstånd?

Två raka hållna nollor för Fulham

Med den kvalitet som finns på planen, åt båda håll, gäller det för lagen att ha respekt för varandra och deras styrkor. Någonting vi ser kommer prägla även den här matchen.

Cardiff åkte på en käftsmäll varianten hårdare under veckan, men det är bara att sopa bort från axlarna och innan dess hade de hållit nollan i två matcher efter varandra; 0-0 mot Charlton Athletic samt 1-0 mot Bristol City. Nu kommer det också bli mer försvarsinriktat än senast, i en av årets på pappret svåraste bortamatcher.

Fulham har fått defensiven att sitta till punkt och pricka den senaste veckan – 1-0-vinster över Birmingham City samt Nottingham Forest – men också vunnit utan att briljera framåt. Saknats viss spets.

Defensivt fokus att vänta? Under 2,5 mål spelas till 1,81 gånger smeten hos Casumo Sport.
Annons:
  Rygga spelet hos casumo – få 300 kronor i freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,81
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:15, fredag 10/7
TV: 
Stream: