Speltips Hammarby IFK Göteborg 25 juni 2020

Speltips Hammarby – IFK Göteborg 25/6: Svenska Cupen!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nu är det tid för Svenska Cupens kvartsfinaler och i en av dessa, med start 18:00, är det Hammarby och IFK Göteborg som drabbar samman i en storklubbsbatalj på Tele2 Arena.

  Rygga speltipset hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inga formtoppar

Början av veckan har Hammarby fått använda för att slicka såren från derbyförlusten mot AIK, dessutom på hemmaplan, och ladda upp batterierna. Det borde väl inte vara ett problem? Vad som snarare kan oroa, istället för att de eventuellt inte skulle vara påkopplade, är hur osannolikt uddlös offensiven var i derbyt. Och då snackar vi normalt om seriens kanske vassaste offensiv.

Titlar är någonting som Hammarby, såväl de senaste åren som historiskt, saknar och det är således klart att de ser chansen med Svenska Cupen. Å andra sidan är de redan klara för spelårets Europa League-kval. Kan komma att roteras.

Det har kastats upp några juniorer i truppen och det är tänkbart att de kommer få lite speltid på Tele2 Arena. Spännande att se vilken startelva Stefan Billborn kommer ställa ut.

IFK Göteborgs allsvenska inledning har varit av blandad kompott, i form av resultat och spelmässiga insatser. Om man ska se helheten, finns det en större pessimism än optimism efter vad som förväntats under seriestarten; förlust mot Elfsborg, knapp vinst över Varberg och senast 2-2 hemma mot Mjällby.

Glädjande besked för Blåvitt är att Robin Söder och Giorgi Kharaishvili är tillbaka i truppen. Stärker den offensiva slagkraften avsevärt.

Rotation eller ej – Bajens offensiv sylvass

Spetsen finns det så det räcker och blir över av i Hammarby, rotation eller ej, och nu möter de ett defensivt svajigt Blåvitt som alltså släppt in mål i samtliga av de tre inledande allsvenska matcherna. Nu senast två mot MAIF.

Offensiva delen är båda parters starkare sida. Defensiven är de mer sårbara i. Det kommer prägla kvällens cupmatch, tror vi bestämt.

Senast lagen möttes bjöds det på – hör och häpna! – åtta mål totalt. Hammarby sex och IFK två. Någonting liknande kanske är svårt att tro på nu, men minst tre baljor har vi väl alla möjligheter till att få se?

Över 2,5 mål totalt spelas till 1,63 x insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,63
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, torsdag 25/6
TV: 
Stream: