Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Speltips Huddersfield – West Bromwich 17/7: Livsviktig batalj

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Två omgångar återstår av The Championship och det är två lag med allt i egna händer, Huddersfield Town i botten, och West Bromwich Albion i toppen. Så, var hamnar de blytunga poängen?

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om Huddersfield Town vinner, då säkrar de i praktiken deras kontrakt i The Championship. Om West Bromwich vinner, då tar de ett jättekliv mot Premier League-spel och har allt fortsatt i egna händer inför den avslutande omgången. Alltså oberoende på övriga resultat.

Gemensamt har klubbarna alltså att de har deras öden i egna händer, utan att det för den delen kommer bli enkelt att uppnå respektive mål – att ta en direktplats till PL respetive säkra kontraktet.

Juli månad har varit lyckosam för Huddersfield och den solida formen en anledning till varför kontraktmöjligheten ser så pass bra ut. En vunnen, tre oavgjorda och blott en förlust.

Detta medan WBA följt upp tre raka segrar med två oavgjorda – mot Fulham respektive Blackburn Robers – och således hamnat lite under press. Brentford är enbart en pinne på efterkälken och det återstår, som nämnt, två omgångar.

Lagen kan ställa ut deras mer eller mindre bästa möjliga startelvor när Huddersfields enda avbräck är på Tommy Elphick och WBA:s två på Nathan Ferguson samt Kieran Gibbs. Ingenting nytt på tapeten.

Klasskillnad

Ja, nu har Huddersfield steppat upp de senaste veckorna – men det är alltjämt uppenbart att de har flera nivåer upp till den klass som West Bromwich sitter. Offensiven fortsätter vara uddlös, man har faktiskt blivit nollade i fyra matcher på raken, och mot ett PL-jagande WBA tror vi knappast att de klarar av att hålla nollan intakt. Och ja, då blir det tufft.

Nu har West Bromwich kryssat två matcher efter varandra och därmed satts under press i toppen, men det har knappast varit på tal om någon katastrof och spelet fungerar alltjämt. Vi värderar dem vara av absolut toppmaterial i serien och en plats upp i finrummet vore välförtjänt.

Med kniven mot strupen – det här löser väl WBA?

Vi spelar West Bromwich Albion med -0,75 mål (asian handicap) till oddset 1,99 hos William Hill. Då får vi med andra ord halv vinst på spelet om de ”bara” skulle vinna matchen med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – få 100 kronor i freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Bromwich Albion -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,99
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, fredag 17/7 2020
TV: 
Stream: