Streama Sevilla Barcelona

Speltips inför Athletic Bilbao – Barcelona 6/2: Cupäventyret fortsätter

Athletic Bilbao har varit lite av ett boogeyteam för Barcelona under de senaste åren och målet nu är att passera katalanerna i Copa del Rey-kvartsfinalen dem emellan under torsdagskvällen.

Annons:

Annons: Vill du se matchen – helt kostnadsfritt? Läs mer här! Regler & villkor tillkommer. Detaljer på hemsidan.

Athletic Bilbao – Barcelona: 1-0
Athletic Bilbao – Barcelona: 0-0
Barcelona – Athletic Bilbao: 1-1

Med andra ord, en nagel i ögat för Barcelona, Athletic Bilbao. Matcherna ovan är de tre senaste inbördes mötena och ser vi till spelårets La Liga-match dem emellan, som också spelades på San Mamés Barria, hamnade de tre poängen hos Los Leones efter att Aduriz smällt in matchens enda mål i den 89:e minuten.

Och nu handlar det om en Copa del Rey-kvartsfinal. 90, alternativt 120, minuters fotboll ska kora vilket av lagen som avancerar vidare till semifinalen och därmed håller titeldrömmen vid liv. Frågar ni spelbolagen är det, statistiken ovan till trots, katalanerna som har den stora fördelen på förhand. På 1X2-marknaden står nämligen den raka tvåan i under dubbla insatsen hos spelbolagen.

Givetvis är det inget snack om saken att Barcelona gäller som favoriter. Frågan är snarare till vilken grad och storlek det här favoritskapet ska betraktas. Det är vad som är klurigt inför vad som komma skall.

Annons:

Låg mållina

Som nämnt; Athletic Bilbao har visats kunna sätta käppar i hjulen för Barcelona och det har de senaste åren varit idel målsnåla såväl som tajta historier. Men det kan vara ett misstag att undervärdera möjligheterna för mål i samband med den här cupmatchen.

Anledningarna till det? Först och främst att Bilbao visat upp ett svagare försvarsspel på sistone – något som höjer varningssignaler inför en match mot en av världens mest slagkraftiga offensiver, även när Luis Suarez är skadad och indisponibel.

Under söndagen släpptes två bollar in i samband med förlusten hemma mot Getafe och dessförinnan tre när man inte fören efter straffsparkar kunde passera Tenerife, som huserar i Segunda División, i den föregående cuprundan.

Dessutom har Barcelona fått fart på supertalangen Ansu Fati, 17 år, som stod för båda fullträffarna i 2-1-vinsten över Levante senast. Det följde för övrigt upp en 5-0-kross av Leganés. Viss islossning.

När mållinan är nere på 2,25 (asian handicap) med överspelen som enbart knapp favorit, då ser vi värde i att försöka profitera på en målrik historia inför den här så spännande kvälls- och cupmatchen. 1,88 är oddset hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/+18/Stodlinjen)
Spelstopp: 21:00, torsdag 6/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: