30 januari 2020 Barcelona Leganés Speltips

Speltips inför Barcelona – Leganés 30/1: Cupåttondelsfinal

Ett uddlöst Barcelona, som inte fått effekt av deras tränarrockad, tar emot ett Leganés som fått ordning på grejerna. Det kan bli tajtare på Camp Nou, kontra vad många tänkas tro. Skrällbud, mån tro?

Annons:

Annons: Se matchen – helt kostnadsfritt: Läs mer om hur – här! Regler & villkor tillämpas.

Quique Setién kunde tveklöst ha fått en enklare start på sitt uppdrag som tränare för Barcelona. Med nöd och näppe vann han sin debut mot Granada, 1-0, och sedermera ännu mer knappt i Copa del Rey-mötet mot Segunda B-klubben Ibiza, för att senast förlora med noll mål mot två i bortamötet mot Valencia.

Till följd av förlusten senast förlorades förstaplatsen i La Liga till ärkerivalen Real Madrid – och nu kommer de till denna cupåttondelsfinal med kniven mot strupen. På allvar upp till bevis för katalanerna och deras nya tränare.

För Leganés har mörkret från den brutalt tuffa startsträckan på säsongen bytts ut till någon form av framtidshopp och med så få som tre poäng till ovanför det röda tabellområdet i serien finns ingen anledning till annat. Addera på det att de nått hit, till en inspirerande åttondelsfinal i Copa del Rey.

Oavsett vad är det emellertid toppen som möter botten här, om vi ser till tabellsituationen i La Liga, och det kommer förstås ha en stark inverkan på hur det hela utvecklas – ett Barcelona som ska styra och ställa med järnhand. Ett Leganés som får kämpa med näbbar och klor för att hålla tätt i defensiven.

Annons:

Ingen överkörning – underspel

Det har (ännu) inte funnits alltför mycket positivt att hämta från Quique Setién och hans första matcher som tränare för världsklubben Barcelona. Genomgående temat – ett uddlöst och ineffektivt anfallsspel, som toppades med att bli nollade samt förlora mot Valencia i helgen.

När maskineriet också hackar, då saknas en spelare som Luis Suárez extra mycket. Uruguayanen tillika målmaskinen riskerar att behöva stå åt sidan resten av säsongen med sin skada.

Samtidigt har Leganés visat att de faktiskt inte är helt oävna på senare tid, skramlar ihop hyfsade resultat och stod för en hedervärd arbetsinsats – såväl som insats i helhet – när 0-0 löstes borta mot Atlético Madrid under söndagen.

Så, ingen överkörning i alla fall? Under 3,5 mål speltipsar vi till oddset 1,67 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr i freebet som bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 30/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: