Speltips Arsenal Newcastle

Speltips inför Bournemouth – Arsenal 27/1: FA-cupen

Måndagens bästa speltips hämtas från engelska FA-cupen och Vitality Stadium, var AFC Bournemouth samt Arsenal som sista lag ska slåss om avancemang till den fjärde rundan. Här sitter ett målspel väl på sin plats.

Annons:

Helgen var fullspäckad med FA-cupfotboll, men med en hängmatch såhär till måndagskvällen och det mellan två Premier League-klubbar. Det här kan med andra ord bli bra. Över dessa 90 minuter, eventuellt sedan ett omspel, ska ett av lagen vidare till nästa omgång.

Arsenal, trots att resultaten fortfarande är lite sisådär, andas i alla fall någon form av morgonluft och har i allmänhet sett bättre ut under tränaren Mikel Arteta. Gäller bara att på allvar få ut det i poängskörd och framgångar i de inhemska cuperna såväl som det kommande Europa League-slutspelet.

Närmast, för snart en vecka sedan, kommer “Gunners” från ett kryss borta mot lokal- tillika storklubbsrivalen Chelsea, 2-2 – med en hel del flyt, ska nämnas, och det innebar även det tredje raka krysset. I säsongsupplagan av FA-cupen har hittills Leeds United passerats, via 1-0 på Emirates Stadium.

AFC Bournemouth slåss med näbbar och klor nere i bottenregionen av Premier League, placerade som tredjejumbo och således på en av de platser som sedermera kommer leda ner i The Championship.

Men! Bara målskillnad håller dem nedanför säker mark sedan man kommer från en imponerande 3-1-seger över Brighton & Hove Albion inför hemmapubliken på Vitality Stadium. Positiva besked – ger energi till denna fajt?

Annons:

Mål åt båda håll

Defensivt är Arsenal fortfarande såväl sårbara som relativt skadeskjutna. Nu har de också David Luiz avstängd, varpå problemen kan växa. Slarvas ofta en hel del och under matcherna tenderar man i perioder att tappa momentum.

Offensivt är förvisso Pierre-Emerick Aubameyang alltjämt avstängd, men med hänsyn till utdelningen man hade i derbyt mot Chelsea senast ska det inte innebära alltför stora problem. Finns anfallskraft så det räcker och blir över mot ett svajigt Bournemouth.

Även Bournemouth är drabbade av skadeproblematik, men har i alla fall deras främsta spetsmaterial tillgängligt och senast mot Brighton fick de sannerligen proppen att åka ur – stod för tre baljor och vann klart, 3-1.

På Vitality Stadium ska båda lagen, som är sårbara bakåt i banan, ha alla möjligheter till att pryda målprotokollet – och jagandet kan mycket väl komma att bli ännu mer tydligt än vad det annars hade kunnat bli nu när det vankas utslagsmatch.

1-1/2-1-/1-2? Båda lagen gör mål spelas till oddset 1,80 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/+18/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 21:00, måndag 27/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: