Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Speltips inför Cardiff – West Bromwich 28/1: Skeva odds

Hemmastarka Cardiff City står för värdskapet i tisdagsbataljen mot serieledande West Bromwich Albion i Championship. Kan oddsen vara något skevt nedplitade här, månne?

Annons:

Championships toppduo från början till nu, West Bromwich Albion samt Leeds United, har båda tappat farten totalt och gått från att bara för några veckor sedan ha sett omöjliga att rubba till att kampen om de två topplaceringarna är öppen.

Kvar på toppen av kullen är WBA dock alltjämt, fastän de inte vunnit på sex matcher på raken, varav fyra av dessa slutat med oavgjort utfall och övriga två i förluster.

Numera ser det därför ut såhär i det översta skiktet:
1. West Bromwich, 28 matcher: 53p, +19 mål
2. Leeds United, 28 matcher: 52p, +19 mål
3. Fulham, 29 matcher: 49p, +12 mål
4. Nottingham Forest, 28 matcher: 48p, +11 mål
5. Brentford, 28 matcher: 47p, +23 mål
6. Preston, 29 matcher: 46p, +8 mål

Och under topp sex finns en svans av lag tätt inpå. Det börjar med således se riktigt, riktigt spännande ut. West Bromwich Albion känner, förstås, pressen av att situationen utvecklats som såhär – och är, inte bara för ställningen i tabellen, utan också självförtroendet, i starkt behov av en vinst.

Skadeläget är inför matchen mer än hanterbart för bortalaget, vars två enda avbräck är på Kieran Gibbs samt Grady Diangana.

En förlust på 13 hemmamatcher

Cardiff, då, hur ser det ut där? Kortfattat: lite oklart! Placerade i mitten av tabellen, kryssar osunt ofta – mer 12 gånger på 28 matcher, flest i hela serien – men är svårspelade och inte minst på hemmaplan.

Det är bara att titta på resultatraden, den hemma: 7-5-1. En förlust på 13 matcher! På dessa blott tio insläppta mål. Då ser vi det genast som något skevt att ett WBA helt ur slag får axla ett klart favoritskap inför matchen.

Och detta trots en hyfsad skadeproblematik för hemmalaget; Isaac Vassell, Nathaniel Mendez-Laing, Joe Ralls, Lee Peltier samt Danny Ward indisponibla. Det har ändå sett, på ett ungefär, likadant ut sedan en tid tillbaka.

Här är värdet, tveklöst, på Cardiff – och vi ser det som fördelaktigt att kunna tjäna en liten hacka även vid oavgjort i matchen. Därför spelar de med +0,25 mål (asian handicap) till 1,84 gånger insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cardiff City +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Bet365 (Annons/+18 år/Regler & villkor/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 20:45, tisdag 28/1
TV: 
Stream: