Speltips Sirius Djurgården 14 juni 2020

Speltips inför Djurgården – Dalkurd 22/2: Tävlingssäsongen igång för svenska mästarna

Svenska Cupen bjuder på lunchmatch från Stockholm och Tele2 Arena, varifrån Djurgården står för värdskapet mot Dalkurd – och där är det stora värdet på de mer skrällbetonade spelen.

  Spela Dalkurd +2,25 mål (asian) till oddset 2,25 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

De allsvenska mästarna drar igång tävlingssäsongen 2020 och det handlar om Svenska Cupen. Gruppspelet ska, av allt att döma, bli en walk in the park när Mjällby AIF samt Sandviken står för motstånden utöver Dalkurd.

Men som bekant brukar det bjudas på en del skrällar under den tidiga delen av säsongen och framförallt cupen. Alltid mer ovisst kontra senare under serielunken. Brukar vara åtminstone ett par större pjäser som faller platt.

Att Blåränderna dessutom redan är klara för Europaspel, Champions League-kval, talar ännu starkare för att cupen kanske inte prioriteras lika högt som för vissa andra allsvenska konkurrenter.

Och hur står det till med formen? Träningsmatcher ska alltid tas med ett par nypor salt, men det är klart att genrepet och 1-4-förlusten mot norska Brann höjer vissa frågetecken. Defensiven, som var succéreceptet till fjolårssuccén, lämnade extremt mycket att önska. Snacket inför den matchen var emellertid att det fanns mängder av trötta ben och huvuden i spelartruppen sedan ett tufft träningsläger.

Annars talar det mesta för att Jonathan Ring kommer missa matchen för DIF, medan statusen kring Jesper Karlström också är osäker.

Annons:

Krampaktigt i premiären

Säsongens första tävlingsmatch. Formfrågetecken. Eventuellt småtrötta ben. Även om Djurgården, med all rätta, bör vinna den här matchen – mot ett Superettanmotstånd, på hemmaplan – kanske det blir med vissa bekymmer.

Dalkurd är inget skitlag. Ett fullt okej sådant, i Superettan-mått mätt. Förvisso ungt och i viss mån oprövat, men ska kunna streta emot om hemmalaget inte får upp tempot alldeles för högt. Anmärkningsvärt är också att de har Hampus Findell i truppen, utlånad från just Djurgården.

Den här typen av matcher tenderar att bli något krampaktiga och då finns det helt klart anledningar till att blicka mot skrälloddsen.

Valet av speltips? Dalkurd +2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med exakt två baljors marginal – till oddset 1,67 hos Casumo. 1-0 som slutresultat, kanske?

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dalkurd +2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 12:30, lördag 22/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: