Speltips Juventus Lazio

Speltips inför Juventus – Milan 4/3: Coppa Italia-final i potten (uppskjuten)

Vi är halvvägs in i Coppa Italia-semifinalen mellan Juventus och AC Milan och till returen på Allianz Stadium har Spelbloggare.se hittat ett smakrikt odds att sätta tänderna i. Ryggar ni vårt speltips?

  Spela Juventus -1,0 till dubbla insatsen!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

1-1 har vi på tavlan från San Siro och nu ska de avslutande 90 minuterna avverkas mellan Juventus och Milan. I potten hittas en finalplats och således stor titelchans. Fantastiskt mycket på spel.

Milan var faktiskt bara minuter från att vinna match nummer ett – något som hade varit av största betydelse och avsevärt stärkt deras chanser i dubbelmötet som helhet – men som så ofta förut dök Cristiano Ronaldo upp som gubben i lådan och kvitterade på stopptid.

Med andra ord: klar fördel Juventus. Här står 1X2-marknaden 1,59-4,35-6,00 och det avspeglar verkligheten tillika förutsättningarna förhållandevis väl. Hemmalaget har det slagkraftigare laget – den italienska klubbfotbollens jätte.

Men det är samtidigt ett Milan som sedan Zlatan Ibrahimovics ankomst till klubben blivit alltmer svårspelade och svårslagna. Höjt nivån rejält, även om det ser långtifrån anmärkningsfritt ut. Till inför matchen har de inte matchat på snudd på två veckor och senast, borta mot Fiorentina, slutade det oavgjort, 1-1.

Juventus har fått ladda om sedan förlusten mot Lyon, 0-1 borta, från match nummer ett av två i Champions League-slutspelet. Returen är runt två veckor borta. Nervkittlande…

Annons:

De löser finalplatsen

Med Zlatan på topp har Milan stärkt sig, men spelartruppen har fortfarande stora brister och spelmässigt finns mycket att önska. De relativt fina resultaten till trots.

Juventus haltar något även de, men håller normalt en helt annan nivå och på Allians Stadium är det få som klarar att matcha dem. Vi låter Serie A-siffrorna tala för sig självt; 11 vunna, ett kryss och noll förluster. Ska fruktansvärt mycket till att sätta stopp för dem när det vankas hemmamatch.

Så nära inpå en final har vi svårt att se Juventus falla mot ett klart sämre motstånd – och över 90 minuter ska de väl lösa det här? Vinner bekvämt?

Juventus spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: