Speltips Torino Lazio 30 juni 2020

Speltips inför Napoli – Lazio 21/1: Dubbelt upp i Coppa Italia

Det är svårt att se annat än Lazio som favoriter inför den första av Coppa Italia-kvartsfinalerna. Detta trots att de ställs mot storklubben Napoli – på bortaplan.

Annons:

Annons: Gratis livestream av matchen: Mer information om det här. Regler & villkor tillkommer.

Säsongsupplagan Napoli 2019/20 är en på alla sätt och vis en sorglig historia. En storklubb av deras karaktär, med hänsyn till den historia som finns och vad som presterats under modern tid – de ska rimligtvis vara bättre än såhär. Betydligt bättre.

Med 20 seriematcher spelade hittas Napoli på Serie A:s undre tabellhalva och bättre har det heller inte blivit sedan Gennaro Gattuso hämtades in på tränarposten. Hans facit? Fyra förluster och två vinster, varav en av de senare kom i den förra cupomgången – mot ett Perugia som spelar i Serie B.

Lördagens hemmamatch mot Fiorentina blev ett praktfiasko modellen större – och siffrorna där skrevs 0-2. Total kris i klubben. Tredje serienederlaget i följd.

Kanske kan då Coppa Italia och en succé där vara ett sätt att på något sätt rädda upp säsongen? De är trots allt en av åtta klubbar kvar och ska förstås inte viftas bort från titelmöjligheten helt således, trots att flera av konkurrenterna ser klart mer slagkraftiga liksom väloljade ut just nu.

Annons:

Lazio i superform

Medan det är total hönsgård i Napoli, är det rena motsatsen i Lazio. Landets, just nu, bästa lag – om man ser till statistiken. De har nyligen slagit klubbrekord med 11 raka Serie A-vinster och senast krossades Sampdoria med makalösa 5-1. Cupens åttondelsfinal avancerades med enkelhet vidare från 4-0-vinst över Cremonese.

Trots att matchen spelas på Stadio San Paolo och att Napoli i grund och botten har ett bättre lag än vad som visats prov på – hur kan man värdera dem som favoriter inför en match som denna?

Bara för en och en halv vecka sedan vann också Lazio ett inbördes möte lagen emellan, då i seriespelet. 1-0 landade det i på Stadio Olimpico efter att fantastiske Ciro Immobile smällde dit bollen i slutminuterna. De fyra senaste matcherna har han antecknats för sju mål i och i Serie A, på 19 omgångar, har det blivit 23 stycken. Potentiell matchvinnare – på nytt.

Hos Unibet, som också streamar matchen utan kostnad, får vi 1,96 gånger pengarna för att Lazio ska vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka om det skulle sluta oavgjort. Givet spel, menar vi.

Annons:
  Rygga spelet & se matchen hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: