6 mars 2020 Nottingham Millwall Speltips

Speltips inför Nottingham – Millwall 6/3: 3,25-taggare

Trenderna talar för en tajt Championship-fredagsmatch när Nottingham Forest och Millwall drabbar samman på The City Ground – och vi presenterar er läsare ett bettingtips till en bra bit över trippla insatsen.

  Spela oavgjort till oddset 3,25!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kampen om playoffplatserna i Championship, alltså de som leder till spel mot Premier League, är en nagelbitare och ser ut att bli det ända in i det sista.

Och två av de klubbar som har förhoppningar om uppflyttning är just Nottingham Forest samt Millwall. De förstnämnda är placerade på fjärdeplatsen, är alltså i det skikt som sedermera kommer få spela playoff, medan Millwall är tia och har fem pinnhål upp till tabellens åtråvärda topp sex.

Ja, det är en radda av lag som fortfarande har en praktiskt god möjlighet att nå playoff – och varenda liten poäng, förlorad som vunnen, kan komma att bli av största betydelse. För Millwall, som jagar i uppförsbacke, vore det extra tung att falla och den ska väl beaktas som förhållandevis stor. De ställs trots allt mot en tabellfyra, på resande fot.

Lagen kommer från varsitt kryss inför matchen. Nottingham kvitterade till 2-2 sent mot tredjejumbon Middlesbrough och Millwall fick 1-1 hemma mot Bristol City, som man konkurrerar om uppflyttningsplatserna med. Precis som siffrorna antyder; täta historier.

Annons:

Kryssbenägna lag

Kanske luktar det lite oavgjort här?

Något som kan betraktas som såväl en styrka som svaghet för båda lagen är att de ofta spelar tajta matcher som slutar på just det viset – med oavgjort utfall. Dels svårslagna och dels med något för många poängtapp. Lite beroende på hur man ser det.

För att sätta det i rena siffror: Nottingham med 12 stycken på 36 matcher och Millwall med 15 på dito. För de förstnämnda har tre av de fyra senaste matcherna slutat på det sättet och för de sistnämnda två raka.

Lagen dominerar sällan deras matcher, känns ganska jämnstarka och är kryssbenägna.

3,25 gånger insatsen för krysset spelar vi hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,25
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, fredag 6/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: