16 januari 2020 Pau Bordeaux Speltips

Speltips inför Pau – Bordeaux 16/1: Klasskillnad

16-delsfinaler väntar i Coupe de France och först ut av alla, i torsdagens enda match, är det Pau, huserande i tredjedivisionen, som tar emot Bordeaux. Gästernas dunkla form till trots – visst ska det vara klasskillnad i afton?

Annons:

Annons: Se matchen kostnadsfritt hos spelbolaget Unibet och få, via oss, 500% upp till 500 kronor eller 100% upp till 2 000 kronor i välkomstbonus.

Bordeaux går ett riktigt mellanår till mötes och är i Ligue 1 nere och tampas på den undre tabellhalvan – men det var faktiskt inte längesedan situationen var betydligt bättre. Fyra raka serieförluster har, förstås, satt sina spår.

Och om det inte skulle räcka till en Europaplats, vilket får ses som det mest sannolika, skulle en cupskalp i viss mån innebära plåster på såren. Ligacupen trillades ur för ett runt en månad sedan, men i Coupe de France passerades i alla fall Le Mans med två mål mot noll häromveckan.

Försöka sätta stopp för dem ska Pau, som huserar i tredjedivisionen och där är med och slåss om en plats till Ligue 2. Gjort en urstark säsong såhär långt, enbart två förluster på 19 seriematcher, men här väntar en vitt skild uppgift med vad de blivit vana med. Inspirerande uppgift – vad som kan vara säsongens match för spelarna.

Annons:

Bordeaux klasserna bättre

Formstarka och svårslagna i National 1. Flera cupmotstånd passerade. Men Pau har ännu inte mött något motstånd i närheten av den klass som Bordeaux besitter – och här blir det troligen att bekänna färg.

För ja, man kan inte bortse att det skiljer två divisioner klubbarna emellan. Då blir faktorer som serieform och hemma-/bortastyrka av klart mindre betydelse.

Bordeaux presenterade en stark startelva när de skickade ut Le Mans, som spelar i Ligue 2, ur den föregående rundan och även om det kan komma att roteras på några positioner ska det vara klasskillnad över hela banan.

1,70 gånger pengarna för den raka tvåan köper vi omedelbart. Spelvärde runt tio punkter nedåt? Den försiktige kan med fördel invänta startelvor, men då med risken att oddset justeras kraftigt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bordeaux vinner, rak tvåa
Odds: 1,70
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 20:55, torsdag 16/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: