2 mars 2020 Portsmouth Arsenal Speltips

Speltips inför Portsmouth – Arsenal 2/3: Målspel från FA-cupen


Det är fina odds uppdukade på ett specifikt målspel inför måndagens FA-cupmöte mellan Portsmouth och ett revanschlystet – eller nedslaget? – Arsenal på Fratton Park. Vilket av lagen tar sig vidare från runda nummer fem?

  Spela blgm till oddset 1,87!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

16 klubbar ska bli till åtta i FA-cupen och först ut i den femte rundan är alltså Portsmouth och Arsenal med kvällens enda match från turneringen.

Till den här fasen har konkurrensen hårdnat avsevärt och de flesta blåbärsklubbar – i sammanhanget – blivit utskickade. Portsmouth, huserande i toppen av League One, motsvarande tredjedivisionen, är en av de som är kvar och hoppas kunna skrälla sig vidare.

Hittills har de emellertid kunnat ducka undan de tuffaste av motståndare – avancerat förbi Harrogate Town, Altrincham, Fleetwood Town samt Barnsley. De sistnämnda spelar i Championship, om än funna i botten av serien, och då skrevs vinstsiffrorna 4-2. Givetvis starkt, men här höjs ändå nivån ännu ett par snäpp.

På förhand är det svårt att sia hur tajmingen är att ställas mot Arsenal. De stod för ett praktfiasko när veckans Europa League-slutspel trillades ur – förlorade hemma mot grekiska Olympiakos. Man kan se det på två olika sätt; en stor revanschlusta här, eller att de får det svårt att ladda om och finna fokus.

Dessförinnan hade Gunners vunnit tre raka matcher och inte förlorat på hela kalenderåret, men det har tidigare svajat om laget och de känns sällan värda att lita på som storfavoriter – och precis så tänker vi också här. 1,41 x insatsen för den raka tvåan lockar verkligen inte.

Annons:

Portsmouth oerhört hemmastarka

Två divisioner skiljer lagen åt, men vi kan inte undvika att höja varningsflaggorna för en potentiell skräll på Fratton Park.

För Portsmouth är det här, hittills, årets match. Arenan kommer koka. Spelarna vara peppade till tusen. Att mäta sig med spelare av Arsenals kaliber hör knappast till vardagslunken. Precis av denna anledning brukar de engelska cuperna kunna leverera en del storskrällar, även om de blir färre i de senare rundorna.

Hur som helst kommer Portsmouth hit med formen helt toppad och just hemmaspelet är det som på allvar stuckit ut; 19 matcher i följd utan förlust och de tio senare av dessa vunna. Mot ett Arsenal de vet om kan vara skakiga i defensiven, finns det absolut potential till att såra dem och möjligheten att pusha upp positionerna.

Ett något nedslaget, defensivt opålitligt bortalag och med viss risk för underskattning. Skrällspelen lockar, men målspelet – att det målas åt båda håll – känns som ett ännu bättre alternativ till oddset 1,87 hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos bwin – Få upp till 250 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, måndag 2/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: