Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips inför Reading – Sheffield United 3/3: Spelvärt odds från FA-cupen

Sheffield United har, fysiskt sett, råd att kliva all in i FA-cupmötet borta mot Reading på Madejski Stadium. De borde med andra ord vara en favorit värd att lassa in polletterna på.

  Spela sheffield united till oddset 1,83!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Championship mot Premier League.
FA-cupens femte runda och därmed en plats i kvartsfinalerna på spel.

Redan på förhand slår Reading ur underläge när Sheffield United, nykomlingar och ett av årets största utropstecken i Premier League, står för motståndet och det trots att de förstnämnda har fördelen av att spela på hemmaplan.

Det är bara att se hur 1X2-oddsen plitats ner: 4,70-3,90-1,83. En stark tro på bortalaget, även om det utifrån de siffrorna inte ser ut som att Reading ska vara oävna. Större skrällar har inträffat. Betydligt.

Reading hittas på den undre tabellhalvan av The Championship, men utan större risk att på allvar dras in i någon nedflyttningsstrid och kan således hålla fullt fokus till cupspelet – och den här typen av matcher, mot PL-klubbar, betyder förstås lite extra för spelarna. En unik chans att visa upp framfötterna på en större scen.

Och Sheffield United? Ett stort, stort utropstecken. Hållit en fantastisk nivå konsekvent över hela säsongen hittills; placerade åtta i Premier League och starkt med i racet om platserna ut i Europa. Till och med visst känns på Champions League, även om det ska understrykas att konkurrensen är stenhård.

Annons:

Sheffield United betydligt bättre

1,83. Är det motiverat att spela Sheffield United till det oddset? Vi menar faktiskt det, trots att det kanske inte ser jättesexigt ut vid första anblick.

Gästerna har haft ett tacksamt spelschema och fått vila gott till inför matchen, så man har råd att ställa ut det bästa möjliga laget på planen och även om det skulle roteras på några positioner är givetvis klasskillnaden stor. Nummer 16 i Championship mot nummer 8 i Premier League.

Innan 1-1-krysset senast mot Brighton & Hove Albion hade Sheffield United därutöver vunnit tre matcher efter varandra och fortsätter alltså stå stabilt. Dippen många väntat på, den verkar helt enkelt inte komma.

Ser vi till den förra FA-cuprundan skickades Millwall, bättre placerade än Reading, ut med 2-0 – också på bortaplan.

Reading må komma från en 2-0-vinst över Championship-nästjumbon Barnsley, men har annars varit svaga på sistone och när nivån höjs så pass mycket som här blir det nog svårt att hänga med i svängarna.

Speltipset? Den raka tvåan.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner, rak tvåa
Odds: 1,83
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: