Speltips Real Madrid Alavés 10 juli 2020

Speltips inför Real Madrid – Real Sociedad 6/2: Alexander Isak med sikte på semifinal


Alexander Isak står i strålkastarljuset inför att hans Real Sociedad åker till Santiago Bernabéu och ska försöka stjäla en semifinalplats i Copa del Rey från Real Madrid.

Annons:

Annons: Streama matchen kostnadsfritt: Klicka här för att komma dit. Regler & villkor tillkommer. Fler detaljer på hemsidan.

Succén fortsätter för den svenska anfallstalangen Alexander Isak, som med bravur tagit chansen nu när han på allvar fått den i Real Sociedad – med mål i fyra matcher på raken, fem till antalet. Senast räckte det dock inte till någon poäng, trots att han spräckte nollan borta mot Leganés; 1-2-förlust efter ett sista minuten-mål i baken.

Som helhet blandar laget friskt och formen är svårbedömd. Den nämnda torsken följde upp tre segrar, om än två i cupen och mot halvdant motstånd, men på resande fot innebar den det andra raka nederlaget. Kommer krävas att man kommer upp i riktigt hög nivå för att sätta stopp för Real Madrid.

Real Madrid stormar framåt på samtliga fronter; haft en “walk in the park” under Copa del Rey-äventyret hittills och efter en radda av fullpottare tagit över taktpinnen i La Liga från Barcelona. Ner till katalanerna har man tre poängs försprång. Och om runt tre veckor väntar Manchester City i den första slutspelsrundan av Champions League.

Annons:

Real Madrid mot semifinal

Sedan mitten av oktober. 21 matcher spelade sedan dess. Real Madrid helt förlustfria. Den stora merparten segrar – och formen fortsätter bara toppas. Gillar starkt vad de fått ihop och sättet som Zinedine Zidane styr skutan.

Det har vuxit fram en fantastisk vinnarkultur – ja, det verkar vara en snudd på omöjlig uppgift att stoppa “Marängerna”. Närmast kommer de från en 1-0-vinst i derbyt mot Atlético Madrid.

En klubb som Real Madrid ska ta alla titelmöjligheter på största allvar och väl framme i en cupkvartsfinal blir det inte att ta lätt på uppgiften.

Så, att Real Sociedad – även om de, förstås, inte är att underskatta – ska sätta stopp för dem? Det ser vi inte som supertroligt.

Gästerna har inte haft någon större lycka på resande fot den senaste tiden och blott vunnit en av de fem senaste på resande fot. Tre förluster, varav ena med 1-3 mot just Real Madrid – en match där skillnaden i spetskvalitéer var alldeles uppenbar.

Real Madrid -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – är en sund favoritposition till 1,71x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, torsdag 6/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: