Speltips Werder Bremen Bayern München 16 juni 2020

Speltips inför Schalke 04 – Bayern München 3/3: Kvartsfinal i DFB Pokal

Tisdagen bjuder på cupfotboll från flera europeiska länder och i DFB Pokal, tyska cupen, ställs Schalke 04 och Bayern München mot varandra i kvartsfinalen. Ute efter bettingtips? Vi tar ställning inför matchen!

  Spela bayern münchen -1,5 till 1,88!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kvartsfinalerna tar vid i DFB Pokal och det mest namnstarka av möten står dessa två för – toppklubbar i Bundesliga.

Nu är skillnaderna dem emellan förvisso väsentliga. Schalke 04, som tappat mark, är sexa i serien och Bayern München hittas där de förväntas vara, på toppen av kullen. 24 omgångar spelade och 16 poäng som skiljer dem åt.

Men över 90 minuters fotboll kan i princip vad som helst hända och det handlar fortfarande om ett Schalke som normalt är kompetent och har en hög högstanivå. Cupfotboll är på så sätt alltid lite speciell och i de tre senaste DFB Pokal-upplagorna har det varit tre olika vinnare. Förra året – Bayern München efter final mot RB Leipzig. Schalke 04 vann senast 2010/11.

Något som dock är intressant är att Bayern München vunnit sju inbördes matcher i följd, merparten med större siffror, och 20 stycken är avverkade sedan Schalke vann senast. Spelårets möten i Bundesliga har Bayern en samlad målskillnad om 8-0 i. Mardrömsmotstånd för hemmalaget.

Annons:

Allt talar för Bayern München

Vad är det som händer i Schalke 04? Senast en 0-3-förlust mot Köln och dessförinnan 0-5 hemma mot Leipzig. Sju raka utan seger under ordinarie tid. Sjunker som en sten i serietabellen. Gissningsvis med självförtroendet totalt dränerat till denna fajt.

Och detta medan Bayern München fortsätter växla upp och står allt starkare. Lördagens bortamatch mot Hoffenheim vann de med de förkrossande tennissiffrorna 6-0 och innan dess värjdes Chelsea undan med 3-0 på Stamford Bridge. Nu totalt fyra vinster efter varandra. 12-1-0 i resultatraden över längre tid. Makalös form.

Med tanke på kvalitets- och formskillnaden samt den makalösa fördel Bayern München haft mot Schalke under det senaste decenniet – 8-0 över två matcher denna säsong, exempelvis – känns det rätt uppenbart vilket av lagen som kommer avancera vidare till cupens semifinalrunda. Relativt enkelt.

Vi speltipsar därför Bayern München -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till 1,88 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: