23 februari 2020 Manchester United Watford Speltips

Speltips inför Tranmere Rovers – Watford 23/1: FA-cupomspel

Watford slarvade bort en 3-0-ledning till 3-3 mot League One-laget Tranmere Rovers i FA-cupens tredje runda och tvingas därför till omspel. Men inte ska de väl sjabbla till det på nytt?

Annons:

Hemma på Vicarage Road, mot en klubb två divisioner under dem själva, med 3-0 att spela på redan efter 34 minuter och dito fram till de avslutande 25. Därefter? Ett sammanfall utan dess like och slutsiffrorna 3-3.

Därför kommer det krävas minst 90 minuter ytterligare för att kora en vinnare från den tredje FA-cuprundan – en match som Watford, inte minst med tanke på hur pressade de är i Premier League, såklart hade velat undvika till vilket pris som helst.

Det täta matchandet ställer nu till det för PL-klubben, som så sent som under tisdagen föll i bottenmötet borta mot Aston Villa och det efter ännu ett sent tapp. 1-0 som blev till en 1-2-förlust, i vilken den avgörande baljan till motståndarnas favör kom i den femte stopptidsminuten av andra halvlek.

En normal dag på jobbet ska Tranmere Rovers vara ett lag som Watford med enkelhet städar av. De spelar i den engelska tredjedivisionen, League One, och är där på nedflyttningsplats för tillfället. Då ska faktorer som rotation på ett gäng positioner inte ställa till det oavsett vad. Nivåskillnaden ska helt enkelt vara så pass stor.

Annons:

Watford gäller – trots allt – som favoriter

Nu är det istället Tranmere Rovers som står för värdskapet av matchen, på Prenton Park. Och dessutom har Watford haft extremt kort vila till inför vad som komma skall – en retur de helst hade velat undvika. Såklart.

Rotation, kanske ännu mer än i match nummer ett, kommer vi säkerligen få se från Watford – men de ställde ändå ut en slagkraftig startelva då och att det skulle bli totalt annorlunda nu har vi svårt att se.

Hur man än vrider och vänder på det ska det vara klasskillnad. Att Tranmere slåss för överlevnad i League One och nu har radat upp sju segerfria matcher talar ännu starkare till bortafavoritens favör.

Klasskillnad, innan det totala sammanfallet, var det också på Vicarage Road. Gäller nu för Watford är bara att hålla fokus över samtliga 90 minuter. Då ska det räcka till avancemang.

Den raka tvåan spelas till 1,77 gånger pengen hos spelbolaget Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner, rak tvåa
Odds: 1,77
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, torsdag 23/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: