Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips inför Valencia – Real Madrid 8/1: Skållhet semifinal

Finalplats nummer ett ska delas ut i spanska Supercupen! Blir Valencia eller Real Madrid som tar den? Lagen möter varandra på King Abdullah Sports City i Jeddah, Saudiarabien. Hos oss på Spelbloggare.se hittar ni speltips, odds och en gedigen införrapport.

Annons:

Under onsdagskvällen är det Valencia – Real Madrid och kvällen därpå Barcelona – Atlético Madrid. Fyra storklubbar tampades om en titel. Givetvis försvinner emellertid en del av charmen när turneringen spelas så avskilt som borta i Saudiarabien. Exempelvis har Real Madrid bara sålt 17 biljetter till deras inhemska supportrar.

Annars har vi mycket att se fram emot – med en finalplats i potten, två väldigt kompetenta fotbollslag och dessutom sådana i form. 20:00 beräknas avsparken tas och ni ser matchen på Kanal 9 eller Eurosport Player.

Något som höjer tempen inför matchen är att lagen mötte varandra för mindre än en månad sedan, då på Mestalla – och då var Valencia en sista bollträff signerad Karim Benzema från att vinna. Istället 1-1 och delad pott. Där och då visade “Los Ches” verkligen framfötterna.

Valencia har verkligen tagit steg framåt i utvecklingen under säsongen. De har nu 4-3-0 i resultatraden, är uppe nosandes på Champions League-platserna i serien och ska i samma turnering spela slutspel senare under året. Storskalp.

Utvecklingen för Real Madrid har varit i samma riktning och faktum är att de nu, från att innan dess svajat rejält, spelat 14 förlustfria matcher efter varandra. Bara målskillnaden håller dem nedanför serieledande Barcelona i La Liga. Häromdagen stod man för en superinsats när Getafe besegrades med 3-0 – på bortaplan.

Annons:

Tre hållna nollor i följd

Den stora skillnaden i Real Madrid nu, kontra för några månader sedan, är att de fått ordning på försvarsspelet och hit kommer de med tre hållna nollor i följd, varav två av matcherna slutat mållösa. Innan dess, den här 1-1-matchen mot Valencia.

Så, defensivt – ingen större oro? Offensivt är frågetecknen, i alla fall inför den här matchen, desto större. Eden Hazard, Karim Benzema, Gareth Bale samt Marco Asensio saknas nämligen. Förloras stor offensiv kraft.

Valencia känns också stabila och solida. Senast värjde de undan Eibar med ett mål mot noll. Fyra raka matcher under 2,5 mål. Ett flertal utan förlust.

Med två stabila och svårslagna lag, men också ett Real Madrid med förlorad kraft framåt i banan, ser vi under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – som ett trevligt alternativ till oddset 1,74 hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00, onsdag 8/1
TV: 
Stream: 

 

 

Annons:


Annons: