Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Juventus 17/6: Coppa Italia-final!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den näst största titeln i Italien ska delas ut – den i Coppa Italia. Det står mellan storklubbarna Napoli och Juventus på neutral mark, Stadio Olimpico i Rom, och där är de senare favoriter till att vinna. Men är de spelvärda? Desto mer tveksamt.

  Rygga vårt speltips hos betfair sportbook!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen! Läs mer här.

Kom hit – utan briljans

Italiensk klubbfotboll är tillbaka och returerna av Coppa Italia-semifinalerna har redan avverkats – två matcher som innebär att Napoli och Juventus får chansen att mäta krafterna med varandra i den stora finalmatchen. Årets näst största titel står på spel!

Men det var inte utan problem som de båda kom hit. Juventus fick bara 0-0 hemma mot AC Milan och avancerade därmed vidare på fler bortamål sedan 1-1 på San Siro och Napoli fick 1-1 hemma mot Inter – ett resultat som innebar 2-1 till deras favör totalt.

Även om det var utan briljans, var det viktigaste av allt att finalplatserna löstes – och direkt i en omstart, efter ett flera månaders uppehåll, kan man kanske inte kräva att allt ska rulla på perfekt. Nu blir det dock på allvar upp till bevis.

Anmärk väl, precis som nämnt, att finalen spelas på neutral mark – på mäktiga Stadio Olimpico, dessvärre inför tomma läktare. Det är absolut den bästa möjliga lösningen på en tråkig situation, men det är klart att det hade varit en helt annan sak med en titelmatch inför kokande läktare.

Favoriter till att vinna, av oddsen att döma, är Juventus – precis som i mer eller mindre vilken inhemsk match som helst. 1X2-oddsen står i 3,90-3,50-2,10. Där anser vi spelbolagen täcka marknaden relativt väl och spelvärde hittas med fördel på andra håll.

Tajt och målsnål final

Varken Juventus eller Napoli var sprudlande, däremot defensivt solida, i omstarterna samt semifinalreturerna – och en liknande match tror vi väntar här. Alltså: tätt, hård kamp – och målsnålt.

Ett tremånadersuppehåll sätter förstås sina spår bland spelarna och bristen av matchform samt tempo kan ställa till det. Risken är att det dröjer innan allt klaffar och detta är en faktor som vi menar talar för en mer tillknäppt batalj.

Och när det är en final som denna, med en titel på spel över 90 minuters fotboll och eventuellt mer, brukar riskviljan dras ner något. Säkra före det osäkra?

Hos Betfair Sportbook får vi 1,80 gånger pengarna för att det blir max två mål totalt i matchen, under ordinarie tid, och det blir vårt speltips inför vad som komma skall.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt (ordinarie tid)
Odds: 1,80
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, onsdag 17/6
TV: 
Stream: