Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Manchester City 28/6: Sista FA-cupkvarten

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Premier League-titeln är nu helt förlorad för Manchester City, som istället kämpar vidare med FA-cupen och som i den sista kvartsfinalen ställs mot Newcastle United på St. James’ Park. Vad blir slutsumman av denna 90-minutershistoria – flipp eller flopp?

  Rygga vårt speltips hos William Hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

FA-cupens betydelse växer

Då var den lilla drömmen som kanske fortfarande existerade släckt. Liverpool är klara vinnare av Premier League anno 2019/20 efter att Manchester City under veckan förlorat i samband med besöket av Chelsea på Stamford Bridge.

Gäller nu är att maximera övriga positiva utfall. Klubben har redan vunnit Ligacupen, lever alltså kvar i FA-cupen och har inte minst fortsättningen av Champions League-slutspelet att blicka fram emot. Fortfarande mycket att vinna. Rädda spelåret.

Steve Bruces Newcastle United är det som står för motståndet i denna kvartsfinal – ett Newcastle utan vidare spets, men som ändå presterat över förväntan under säsongen och redan kan tituleras som klara för ännu en säsong av Premier League-fotboll. Det ger också möjligheten till att satsa fullt ut på cupspelet.

Ända sedan årsskiftet har Newcastle tagit stora kliv i rätt riktning; förlorar alltmer sällan och har blivit svårspelade. När man var tillbaka från uppehållet städades Sheffield United undan med klara 3-0, för att i veckan ha spelat oavgjort, 1-1, mot Aston Villa. Motståndarna kvitterade sent, så visst var det med viss bitter eftersmak.

Newcastle med hedern i behåll

Ett helmotiverat och revanschlystet Manchester City kan köra över vilket motstånd som helst med total hänsynslöshet.

Men här ser vi ändå indikationer på att det kan bli rätt tätt ute på St. James’ Park. Newcastle har vuxit in i kostymen på ett bra sätt under kalenderåret 2020; blivit mer stabila, fått till det defensiva och förlorar sällan matcher. Och framförallt släpps få mål in.

Manchester City levererade väl i de två första matcherna efter omstarten, totalt 8-0 över matcherna mot Arsenal samt Burnley, men visades istället uddlösa när de ställdes mot Chelsea senast – en förlust som innebar att PL-titeln är helt körd.

Mot ett lågt försvarande Newcastle är det ingen självklarhet att det kommer bli ett målfyrverkeri från deras sida.

Under 3,5 mål totalt till 1,80 gånger såsen är ett bra spelalternativ och oddset hittar ni hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:30, söndag 28/6
TV: 
Stream: