Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Plymouth – Portsmouth 16/11: Ännu en skräll?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Under landslagsuppehållet fortsätter klubblagsfotbollen rulla på i de lägre divisionerna och vi kikar närmare på det spännande engelska League One-mötet Plymouth och Portsmouth emellan.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos 888sport.

Ett koppel av lag är alltjämt uppe och nosar på playoff- samt uppflyttningsplatserna till The Championship, dessa två däri. Portsmouth är precis utanför topp sex-skiktet och Plymouth två poäng under dem, dock med matchen mindre spelad. 

Med andra ord är det, som fallet oftast är, viktiga poäng på spel i den engelska tredjedivisionen. Huruvida Plymouth, som är nykomlingar i divisionen, kan hålla den här standarden uppe återstår att se – de är onekligen ett stort, stort utropstecken. Nu kan de dessutom ta klivet upp i playoffområdet. 

Så här långt är det dock lite som tyder på att Plymouth plötsligt skulle dippa. Det är nämligen inte bara resultaten som tickat in, spelmässigt ser det också lovande ut. Ja, speciellt på hemmaplan där statistiken är fem vunna, en oavgjord och noll förluster. Mäkta imponerande. 


Målspelet med bra odds

Hur man än vrider och vänder på det, är rimligheten i de rådande oddsen svåra att köpa. Som nämnt: 5-1-0 i resultatraden hemma talar sitt klara språk.

Förvisso ska det nämnas att Portsmouth i deras tur varit extremt lyckosamma på resande fot; ännu utan torsk, med fyra vunna och ett kryss. Och att de, på pappret, är ett bättre fotbollslag är odiskutabla fakta. 

Men, med det sagt ser det ändå ut som en öppen batalj på förhand – och då är det alldeles uppenbart att värdet finns på spelen till hemmalagets favör. 

Därför spelar vi dubbelchansen 1X till oddset 1,77 hos 888sport. 

Jämför odds: