21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Chelsea 26/12: Londonderbyt enligt Rasim

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips från Boxing Day i Premier League lördagen den 26 december 2020.

Äntligen dags för lite fotboll efter julfirandet har lagt sig, och på schemat hittar vi den fina matchen Arsenal-Chelsea. Ett klassiskt Londonderby!

Det är sannerligen en pressad Mikel Arteta som måste börja ta poäng i Premier League, och inte blir det en enkel uppgift när motståndet heter Chelsea.

Arsenal är just nu en klubb i spillror, inte mycket som stämmer och man har 5 poäng i ligan senaste 10 matcherna varav 7 matcher slutat med förlust och då förstår ni hur usel form hemmalaget ska försöka bryta. Många av nyckelspelarna presterar inte något alls just nu och man saknar kvalitet i många delar på planen. NASA har också satt ihop ett team för att utreda huruvida Mikel Arteta har en spelidé att förhålla till sig eller om allt bara är en illusion.

Det går att skämta friskt om Arsenal och den situation man befinner sig i just nu, samtidigt så lider jag med alla supportrar där ute. Till den här matchen så har vi tveksamheter kring Aubameyangs och Thomas Partey. Verkar som dessa herrar ej kommer till spel och är så fallet så blir inte uppgiften lättare.

Gästerna kommer till den här matchen med en fin 3-0 seger mot West Ham, en välbehövlig seger för Lampard och för truppen att få upp självförtroendet inför londonderbyt. Man har lite skador i truppen där Ziyech saknas och Chillwell gick av senast med en skada, så får vi se hur Lampard formerar laget. Det vi vet är att det finns kvalité på de flesta positionerna och man står inte och faller med några skador.

Chelsea kan verkligen hänga på i toppen vid en vinst här och ta revansch för förlusten mot Chelsea i FA-Cupen.

Speltips Boxing Day

Det är två lag med helt olika förutsättningar inför den här matchen. Jag har skrivit flera speltips där Arsenal varit inblandade, jag har sett alla deras matcher den här säsongen och det finns en mental kamp hos många spelare som inte presterar just nu och där är jag ganska säker att Mikel Arteta inte är rätt person för att rädda den här stora klubben som just nu kört in i ett isberg och börjat sjunka. Det finns ingenting som talar för Arsenal i den här matchen, man är snarare rädd att förlora än att våga vinna.

Chelsea är storfavoriter i den här matchen och jag tror vi också kommer få se varför man är det under kvällens match.

Tittar på spelmarknaden så kommer jag spela att Chelsea vinner den här matchen och jag tror även att det här blir Mikel Artetas sista match om man förlorar.

Chelsea att vinna matchen till fina 2,05 hos Comeon är ett mycket bra odds!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 2,05
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, lördag 26 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: