Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips Arsenal – Manchester City 18/7: FA-cupsemi

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för semifinal i klassiska FA-cupen och för Manchester City är det säsongens största chans till en titel som väntar mot Arsenal i semin.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en speciell säsong i den internationella fotbollen – och det är minsann inget undantag i England där man har haft en konstig säsong. Det har varit en tydlig dominans från Liverpool i Premier League, men det har samtidigt varit spännande att följa lagen bakom.

Ett lag som däremot har haft det lite tuffare är Manchester City, som precis som inför varje säsong klev in som en av huvudfavoriterna. Det är ett favoritskap som Pep Guardiola inte förmått sitt lag att leva upp till, den saken är säker.

Men det är fortfarande så att Manchester City har en reell chans att göra en bra säsong – om vi med bra säsong menar en säsong som man vunnit saker under. Till syvende sist är det vad fotbollen handlar om, att plocka på sig titlar och pokaler inför framtiden.

Manchester City har ett bra utgångsläge i åttondelsfinalen mot Real Madrid, och som om det inte vore nog med det är man framme vid semifinal i engelska FA-cupen. För motståndet står Arsenal. Ett lag som man verkligen är bättre än.

Manchester City är för bra

Om vi ser till mötena mellan lagen tidigare under säsongen kan man inte förbise det enorma favoritskap som Manchester City ska ha inför den här matchen. 3-0 på Emirates Stadium, och även 3-0 på Etihad Stadium så sent som i mitten av juni månad. Det är ett tydligt bevis på att man är ett väsentligt starkare lag.

Viktigt att ha med sig är att semifinalerna spelas på Wembley, och att det rör sig om enkelmöten. Med andra ord finns det ingen rast, ingen ro att ta hänsyn till. Det finns inte heller någon hemmaplansfördel att prata om, även om Arsenal såklart har det lite bekvämare då man spelar i London.

Arsenal är inte ett lag som ska kunna mäta sig med ett törstigt och hungrigt Manchester City – och vi räknar med att man på nytt förlorar mot rivalerna.

Manchester City -1,25 (asian) spelas till 1,67 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,25 (asian)
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 18 juli
TV: 
Stream: