Speltips Aston Villa Arsenal 21/7 2020

Speltips Aston Villa – Arsenal 21/7: Desperation

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är vinna eller försvinna som gäller för Aston Villa när de tar emot ett tätt matchat Arsenal i Birmingham och på Villa Park. Vad slutar det i? Från vår sida blir det en specialare till speltips – och det med fokus på den första halvleken.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vinna eller försvinna, alltså. Detta när Aston Villa med två matcher kvar har en trea upp ovanför strecket och därtill flera mål i målskillnadskolumnen att hämta in på Watford ovanför. Kommer de lyckas? Räkna med desperation!

Ryckt upp sig – men kanske försent? – har de åtminstone den senaste tiden med först 2-0-vinsten över Crystal Palace, för att senast ha spelat oavgjort borta mot Everton och där kanske till och med varit förtjänta av mer.

Arsenal skulle förvisso kunna nå Europa League via seriespelet, men den större och mer uppenbara möjligheten till europeiskt spel finns via FA-cupen sedan man skrällt och besegrat Manchester City med 2-0 i helgens semifinal. Fokus dit, snarare än hit samt den avslutande matchen mot nämnda Watford?

För Gunners är Bernd Leno, Calum Chambers, Pablo Mari, Gabriel Martinelli och Matteo Guendouzi med säkerhet out. Dessutom mest sannolikt även Mesut Özil samt Shkodran Mustafi. Aston Villa kommer i deras tur till spel utan Tom Heaton, Wesley och Björn Engels tillgängliga. Även Neil Taylor, Kortney Hause och Daniel Drinkwater tveksamma.

Håller hoppet vid liv, Aston Villa?

Ett mål i baken skulle kunna släcka hoppet helt för Aston Villa, varpå matchen i ett sådant fall skulle kunna tappa totalt i intensiteten, men från start räknar vi att de kommer kliva på framåt i jakten på ett tidigt ledningsmål. Blir mest sannolikt således lite annorlunda från hur det hade kunnat se ut i en serielunksfajt.

Och på just hemmaplan har de inte varit helt oävna under spelåret. Fixat en del bra resultat och dessutom skrällt vid ett par tillfällen.

Arsenal har matchats tufft och tätt på sistone. Bara ett par dagars vila till matchen från FA-cupsemifinalen och det kan komma att saknas några procent bland spelarna. Därutöver ska man inte glömma bort att laget ofta överskattas – liksom här – istället för att snarare ses som det mittenlag de numera är.

Rivstart från ett extremt desperat Villa att vänta?

Att Aston Villa ska leda i halvtid spelas till oddset 3,75 hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa att leda i halvtid
Odds: 3,75
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:15, tisdag 21/7  2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: