Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Aston Villa – Burnley 17/12: Fyra gånger pengarna

Aston Villa är ett stukat lag inför mötet med Burnley, som kanske har med sig lite positiv energi inför torsdagsmötet i Premier League.

Det här har inte varit en inledning på säsongen som har resulterat i särskilt mycket energi för Burnley, som redan inför säsongen var tippade att få det tufft. På senare år kan man argumentera för att man egentligen har överpresterat sett till hur truppsammansättningen ser ut, och det brukar få konsekvenser till slut.

Inledningen på säsongen har varit direkt krampaktig och Burnley har varit ett givet bottenlag från start, men senast tog man äntligen en tung trepoängare, och det i mötet med Arsenal. Den typen av vinster kan vara extremt meriterande, och motiverande, inför fortsättningen.

Det gör att jag litar på att laget kommer med god energi till det här mötet, även om det rimligen inte är en enkel motståndare som står på andra sidan.

Aston Villa är enligt tabellen ett klart bättre lag än Arsenal för tillfället, och så sent som senast tog man en tung vinst borta mot Wolverhampton. Det går med andra ord inte att städa av Aston Villa precis hur man vill.

1×2-spel hämtas

Aston Villa har dessvärre dragit på sig en hel del skade- och frånvaroproblem på slutet. Det är en delförklaring till att man tappat ett par poäng på slutet, men det är också någonting som kan göra att favoritskapet hemma mot Burnley förminskas markant.

Under vanliga omständigheter, utan skador och frånvaro på flera nyckelspelare, hade jag utan tvekan målat upp Aston Villa som klar favorit här. Det här hade rent av kunnat vara en match man skulle städa av, sett till hur bra man varit bitvis den här säsongen.

Men nu kommer verkligen Douglas Luiz eller Matthew Cash till spel, eftersom båda spelarna är borta med avstängning. Som om det inte vore nog med det är nyckelspelaren Trezeguet inte med, och Ross Barkley är tveksam. Wesley spelar inte heller. Keinan Davis och Björn Engels närmar sig båda comeback.

Senast stod Burnley för en stark insats mot Arsenal och det finns ingen anledning att vrida för mycket på sakerna. Däremot ska man ha med sig att Jack Cork är borta, medan Phil Bardsley, Johann Gudmundsson och Dale Stephens alla är tveksamma till spel.

X (oavgjort) spelas till 4,00 gånger pengarna hos Betway.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, torsdag 17 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: