Speltips Aston Villa Crystal Palace 12/7

Speltips Aston Villa – Crystal Palace 12/7: Motivationsspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Motivation är en faktor som inte ska underskattas och så heller inte inför söndagens Premier Leauge-batalj Aston Villa och Crystal Palace emellan. Här hittar ni vårt speltips – en 2,35-oddsare!

  Rygga vårt speltips hos hajper!

Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med fyra matcher kvar av säsongen är kniven hårt pressad mot strupen för Aston Villa, som står lite inför en vinna eller förvinna-match när de också har fyra pinnar upp till säker mark. Avslutande matcher är mot Everton, Arsenal samt West Ham United. Nu måste blod, svett och tårar-mentaliteten kicka in.

Det värsta av spelschemat är åtminstone förbi; tre raka förluster har det blivit och detta mot Wolves, Liverpool och Manchester United. Svårt att åstadkomma speciellt mycket i sådana matcher och mer oroväckande statistik är istället att 11 raka matcher utan vinst avverkats. Då fixar man inte något kontrakt, så enkelt är det.

Crystal Palace står stabilt i mitten av tabellen – och då finns det anledning till att diskutera hur stor motivationen är. Lyckas spelarna tända till? Laget står något omskakat från fyra förluster uppradade. Insatsen senast mot Chelsea, 2-3-förlust hemma, var åtminstone ett kliv i rätt riktning. Förlusterna dessförinnan? Leicester, Burnley samt Liverpool.

Motivation slår klass

Vi menar, precis som tabellen antyder, att Crystal Palace är klassen bättre än Aston Villa. Ingen som helst tvekan om den saken.

Men när vi är så nära slutet, då finns det en faktor som kan växa av avsevärd betydelse; motivationsfaktorn. Känslan är att Crystal Palace tar rätt lätt på de avslutande matcherna. På gång att mentalt checka ut?

Annat är det med ett superdesperat Aston Villa, som måste vinna och hemma på Villa Park ska de därför räknas som rätt klara favoriter. Den dunkla formen till trots! Nu bryter de mardrömssviten om 11 raka utan vinst, tror vi.

Hemmaspelet, den raka ettan, till oddset 2,35 lockar oss starkt och det tas hos spelbolaget Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – få 100 kronor utan insättning i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner, rak etta
Odds: 2,35
Bolag: Hajper
Spelstopp: 15:15, 12/7 2020
TV: 
Stream: