Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Aston Villa – Manchester United 9/7: Solklart tips

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ole Gunnar Solskjaer och hans Manchester United stormar mot Champions League, men försöka sätta stopp för den här framfarten ska ett djupt desperat Aston Villa, som med näbbar och klor slåss för sitt kontrakt. Vårt speltips till matchen hittas på målmarknaden. Frågan är: blir det proppen ur eller tillknäppt?

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo Sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Skilda världar

Det mesta tyder på att även femman i Premier League kommer få spela Champions League-fotboll nästa år – detta eftersom Manchester City inte ser ut att få platsen till följd av regelbrott – men för att ha det säkert till hundra procent är det fjärdeplatsen som är i sikte för Manchester United.

Och om de, vilket de kan antas, vinner den här matchen är avståndet upp till Leicester City på just den platsen på ynka pinnen. Att utsikterna inför de avslutande matcherna trots allt är så bra kan förklaras i den fantastiska formen som visats prov på efter uppehållet; först med oavgjort borta mot Tottenham – och därefter tre raka PL-vinster med en samlad målskillnad om 11-2.

Glömmas bort ska heller inte att Norwich City passerades i FA-cupen däremellan också. Plötsligt verkar allting fungera – och det här ska man hålla vid ända in i kaklet! Det är åtminstone planen. Extra spännande kan det bli eftersom man det facto möter just ”The Foxes” i den avslutande seriematchen. Som upplagt för en nagelbitare!

Även om ”De röda djävlarna” alltjämt är under press, är det med optimism man kan blicka mot slutspurten. Annorlunda är det för Aston Villa…

Aston Villa står redan nu med ena foten i nästa säsongs Championship; placerade som tredjejumbo och med fyra pinnar upp ovanför strecket – om än med matchen mindre spelad än Watford närmast. Senast de vann en fotbollsmatch var i januari månad och sedan dess har tio matcher avverkats. Nu måste saker förändras, och det kvickt.


Victor Lindelöf kan missa matchen

Offensivt skiner Manchester United! På de tre senaste seriematcherna; 11 mål framåt! I dessa har också 2,5-målslinan passerats och hade dito på enbart deras fullträffar. Ett stort sundhetstecken är att målskyttet dessutom är distribuerat på ett flertal spelare.

Ser vi till matchen mot AFC Bournemouth i helgen, var det lite småsvajigt defensivt och Harry Maguire var – som så ofta förut – på hälarna vid flertalet tillfällen. Nu riskerar även Victor Lindelöf missa matchen med en skada och en mittbacksduo bestående av Maguire och Eric Bailly är extremt sårbar. Det kan Aston Villa utnyttja.

Aston Villa har inte fått fart på deras anfallsspel överhuvudtaget, men ska inte ses som ett icke-hot på deras hemmaplan. Detta medan svåra, svåra frågor kommer ställas till backlinjen.

Över 2,5 mål hittas till oddset 1,70 hos Casumo Sport och det är väl att satsa stålarna på.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – spela för 100, få 300 kr i free bet!
Annons. Nya kunder hos Casumo Sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,70
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:15, torsdag 8/7
TV: 
Stream: