Speltips Aston Villa Crystal Palace 12/7

Speltips Aston Villa – Sheffield United 17/6: Premier League tillbaka!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Har ni längtat lika mycket som vi har? Premier League är tillbaka och redo att avslutas! Absolut först ut är Aston Villa samt Sheffield United på Villa Park redan vid 19:00 under onsdagskvällen. Läs här för införrapport, odds och – ett mycket lovande speltips.

  Rygga vårt speltips hos bethard – till grymt odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League är tillbaka!

Tysk, italiensk och svensk fotboll i all ära. Helt fullbordat kan fotbollsvardagen emellertid inte kännas fören engelska Premier League är tillbaka och nu är det alltså tid för det. Omgång 28 ska fullbordas under onsdagskvällen, först från Villa Park och timmarna efteråt från Etihad Stadium med möte mellan Manchester City och Arsenal.

Det är klart att den här matchen i viss mån riskerar att hamna i skuggan av kvällens tungviktsbatalj – utan att denna ska ses som ointressant. Snarare tvärtom. Det är så pass mycket på spel för båda klubbar.

Aston Villa är svårt utsatta i botten av Premier League; är näst sist och har två pinnar upp ovanför strecket, alltså med matchen mindre spelad än konkurrenterna närmast. Med andra ord skulle en skrällvinst här betyda att de får upp huvudet ovanför vattenytan. Vad som talar emot dem kommande veckor är det tuffa spelschemat, med flera svåra motståndare som väntar.

Och Sheffield United? De är årets stora utropstecken i Premier League, står kollektivt urstarkt och är fortfarande – i allra högsta grad! – med i striden om Champions League-platserna. Vinst nu och de är blott två pinnar bakom tabellfyran Chelsea. Gäller att maximera poängen i matcher av den här typen, varför det är med stor press de kommer till Villa Park.

Sheffield United behåller kylan – och vinner

CL-strid. Blott sju förluster på 28 seriematcher, tredje minst i hela Premier League och dessa har mer eller mindre bara kommit mot de största pjäserna. Näst minst insläppta mål, 25 stycken. Det är makalösa statistik för en klubb som Sheffield United.

När de mött sämre motstånd, som Aston Villa otvivelaktigt kan tituleras som, har kylan behållits och man svikit försvinnande sällan. Även om ovisshet kan ta vid såhär efter ett längre, oplanerat uppehåll har vi förhoppningar om att de kommer stå starkt även fortsättningsvis.

För Aston Villa var känslan att uppehållet kom bra tajmat, när de var som lägst stående formmässigt. De har fem raka förluster, varav fyra i seriesammanhang och senast med 0-4 mot Leicester City. Chansen till nytt kontrakt lever ännu – vi ställer oss dock tveksamma till om de för dagen har kapaciteten till att ta ett kliv mot det när Sheffield United står för motståndet.

De andra rapporterade avbräcken inför matchen är på Villas Tom Heaton samt Wesley. Laget har i övrigt fått tillbaka ett par viktiga pjäser.

Sheffield United -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – är en finfin position till nästan dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 17/6
TV: 
Stream: