Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Aston Villa – Sheffield United 21/9: Bottenmöte?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns en risk att det här är ett blivande bottenmöte när Aston Villa och Sheffield United gör upp i Premier League den 21 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags att spela måndagsfotboll på de brittiska öarna, och som det ser ut under inledningen på säsongen kommer man att använda det här systemet med fler utspridda matcher.

Det är såklart en härlig service till oss som inte bor i landet, men som vill kunna följa matcherna. På måndagen spelas exempelvis två matcher, utan att de krockar, eftersom man spelar på två olika matchtider. Ett nytt påfund och det vore dumt att klaga på.

Det är inte heller vilka matcher som helst på måndagen. Sheffield United spelar borta mot Aston Villa, och vill det sig illa är det här två lag som hör till bottenstriden när vi glider in mot våren.

Aston Villa har inte spelat någon match än, och det gör att vi inte riktigt vet var vi har laget inför säsongen. Men man visade förra året att man är svårslagna när man är som bäst, och det är det jag förväntar mig i år också.

Sheffield United föll mot Wolverhampton i premiären. Det är ingen fara på taket, det är ganska okej att göra det med tanke på klasskillnaden, men det gör också att Sheffield United nu är lite svårbedömda. Är man redo för revansch?

Rekar i Premier League

Aston Villa har ännu inte klivit i den här säsongen, och det gör att man inte har hunnit dragit på sig några skador eller avstängningar utöver det som har uppkommit i träning.

Wesley och Björn Engels är de två spelare som inte kan spela, och det kan inte heller målvakten Tom Heaton. Men truppen man har är intressant och inte minst lagkaptenen Jack Grealish blir viktig. Han har förlängt sitt avtal med klubben nyligen, och lär fortsätta vara en viktig del av framtiden.

Om vi ser till bortalaget har man Lys moussset borta med skada, och Simon Moore kan också stå över matchen. Det återstår att se lite senare. I veckan fick en rad spelare göra sina debuter för klubben, däribland Ethan Ampadu. Det återstår att se om lånet från Chelsea kan vara aktuell för en startplats nu.

Under 2,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 21 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: