28 december 2019 Brighton Bournemouth Speltips

Speltips Bournemouth – Southampton 19/7: Skarpt läge

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AFC Bournemouth tog en tung vinst senast och därmed lever drömmen om nytt kontrakt. Nu krävs tre poäng mot Southampton den 19 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League är nu inne i slutfasen av säsongen och även om tabellen ser ut att halta lite hela tiden finns det också tendenser som säger att det sakta men säkert blir bättre på flera håll.

Vad vi kan konstatera är också att spänningen är på topp, och att det på flera håll runt om i tabellen kommer att vara en spännande säsong hela vägen in i mål. Så om du är en sådan som har tappat lite intresse för den engelska fotbollen i dessa tider är det hög tid att väcka liv i det igen.

Ett möte som verkligen sticker ut inför söndagens matcher avgörs mellan AFC Bournemouth och Southampton, två av poplagen från de senaste säsongerna. Det här är lag som på lite olika sätt har charmat fotbollspubliken i och kring den engelska fotbollen.

AFC Bournemouth har sedan man tog sig upp gjort sig kända som ett lag som verkligen vill spela fotboll längs vägen, och som inte ska kompromissa för mycket med sin spelidé. Det har varit vägvinnande under stora delar av tiden, men nu känns det lite tuffare för Eddie Howe att få full effekt på sina idéer.

AFC Bournemouth vann visserligen senast, hemma mot Leicester City, och väckte med det liv i striden om ett nytt kontrakt. Just nu har man tre poäng upp till säker mark och det är inte ett omöjligt avstånd med två omgångar kvar att spela. Det finns en svag målskillnad som oroar för AFC Bournemouth, som nog måste vinna två raka matcher.

Southampton är redan klara

En viktig sak att ha med sig inför avslutningen på säsongen är att det egentligen inte betyder så mycket för en hel del lag – och att det som tidigare kunde ha varit riktigt heta matcher kanske bara är en match som verkligen brinner för det ena laget.

Så är läget inför den här matchen, där det är AFC Bournemouth som har någonting att spela för och där det är Southampton som snarare kan ha tankarna på framtiden. Eftersom man skrivit ett långt kontrakt med huvudtränaren Ralph Hassenhüttl kan man tänka sig att tankarna är lite längre fram.

Men hur påverkar det prestationen mot AFC Bournemouth?

Southampton kommer från en bra period med vinst mot Manchester City och poäng mot såväl Manchester United som Everton. Det är alltså ett lag som på intet sätt har slagit av på takten som AFC Bournemouth nu ska möta.

Över 2,5 mål spelas till 1,73 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 19 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: