Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Bournemouth – Tottenham 9/7: 1X2-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hur kan spelen på Tottenham Hotspur vara så makalöst bra betalande? Det förvånar oss oerhört, men framförallt vill vi utnyttja detta till fullo och valet av speltips blir enkelt inför deras bortamatch mot AFC Bournemouth.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns inte mycket positivt man kan utvärdera av Bournemouth deras senaste prestationer, varpå mer och mer talar för att det kommer bli spel i Championship kommande spelår. Det håller helt enkelt inte som det är nu; fem raka förluster, endast en pinne på åtta matcher och nio insläppta mål på de två senaste.

Men! Ja, det finns fortfarande en chans till att fixa det här. Totalt har de fem matcher kvar att spela, dock mot tufft motstånd, och fyra pinnar upp till säker mark, där konkurrenterna har matchen mer spelad. Går för det nu, AFC Bournemouth?

Gällande Tottenham måste de också avsluta med stil – och de ska jaga in på den Europaplats som finns i sikte. Även om det i spelet varit varierande och kanske mer åt det sämre hållet efter uppehållet, har de i alla fall tagit kliv framåt. 1-1 mot Manchester United, vinster över West Ham United samt Everton. Förlust mot Sheffield United. Senast värjdes ”The Toffees” undan.


Kvalitetsskillnaden är stor

Mer att önska av Tottenham kan man absolut. Tycker inte att de i deras spel får ut i närheten av maximalt från offensiva pjäser som Harry Kane, Son Heung-Min eller Dele Alli. Huruvida det handlar om José Mourinho som tränare eller spelartruppen i helhet, det är svårt att säga.

Men för all del, det är fortfarande ett riktigt bra lag i Premier League-mått mätt. Kommer nu också från en stark 1-0-vinst över Everton, där man inte minst visade upp klass i försvarsspelet och sättet som ledningen hanterades på.

Bournemouth är klassusla just nu, förlorar matcher på löpande band – fem raka till antalet – och har alltså nio insläppta på de två senaste. Under all kritik och vi har svårt att se dem räcka till nu.

Spelet? Tottenham Hotspur vinner till oddset 1,71 hos Coolbet.
Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 8/7
TV: 
Stream: