12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Brentford – Fulham 4/8: Playoff-final

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är äntligen dags för årets final i Premier League-playoff från Championship, där Brentford spelar mot Fulham den 4 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En lång och intensiv säsong är alldeles snart över, men det återstår en match att spela innan vi kan lägga den engelska fotbollssäsongen 2019/2020 till handlingarna. Vilket blir det sista laget att förtjäna en plats i Premier League inför nästa säsong?

Det är dags för final i playoff mot Premier League, och det är alltså lagen från Championship som nu ska slåss om den sista platsen. Brentford höll på att ta en direktplats, men snubblade på slutet och sabbade för sig själva. Fulham var med som ett topplag hela vägen, utan att på riktigt hota om direktplatserna hela vägen in.

Nu är båda framme i den här finalen efter att gjort det bra i sina semifinaler, och det innebär att vi mycket väl kan få se en ny tight historia här.

Förväntningarna är hur som helst höga inför det som brukar kallas fotbollsvärldens mest värdefulla match. Steget från Championship till Premier League är och förblir det ekonomiskt tyngsta man kan göra i världsfotbollen i dag.

Brentford vann båda mötena i Championship under säsongen och har därmed en liten fördel rent psykologiskt inför den här finalen.

Ett underspel hämtas

Brentford har i stort sett inga svårigheter med skador, och nu ser det bara ut att vara Nikolaos Karelis som inte spelar matchen. Men det gjorde han å andra sidan inte senast heller så den danske tränaren Thomas Frank väntas formera precis som startelva som sist. I den startelvan är Pontus Jansson en av de allra viktigaste spelarna, inte minst då han också är lagkapten och given härförare.

I bortalaget har Aleksandar Mitrovic olyckligt nog skadad sig i slutet av säsongen, och spelade varken den första eller andra semifinalen. Det är en baksida som strular och huruvida han spelar här eller inte återstår att se. Men låt oss anta att man gärna pushar honom till spel. Neeskens Kebano är också osäker till spel.

På det hela taget är det här två jämna lag, men sett över hela säsongen är Brentford starkare. Fulham har dock en annan rutin, även om laget i sig är ganska nytt. Här förväntar vi oss en tät historia hur som helst.

Under 2,5 mål spelas till 1,70 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20.45, tisdag 4 augusti
TV: 
Stream: