Speltips Wigan - Bristol City 21 september 2018

Speltips Brentford – Swansea 29/7: Retur i playoff

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Returmöte i playoff mot Premier League är det som gäller när Brentford välkomnar Swansea City onsdagen den 29 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är verkligen speciella tider i den engelska fotbollen, där det egentligen bara återstår en FA-cupfinal till helgen och sedan en playoff-final dagen senare. Det är en helt makalös avslutning på det som varit en speciell säsong.

Som bekant spelar man i Championship rekordmånga omgångar och det är inte sällan som man faktiskt undrar hur lagen, spelarna och tränarna orkar hålla sig motiverade under så lång tid, och med ett så förskräckligt tätt spelschema.

Det har inte blivit bättre den här säsongen med coronasituationen, men nu är vi snart i mål och det gäller att kräma ut det sista. Men frågan är om vi inte har fått se de sista dropparna energi sakta drypa ur Brentford nu på slutet? Det är faktiskt en helt horribel avslutning på säsongen som vi ser från det här laget.

Det här är en speciell klubb som bygger sitt fotbollsprojekt på ett helt eget sätt, med mycket utländska influenser och en matematisk approach till mycket av fotbollen. Thomas Frank, dansk huvudtränare, har gjort succé och var sånär som på att ta laget till en direktplats mot Premier League.

Men två förluster i de två sista omgångarna gjorde att man snubblade bort chansen, och nu är man illa ute i playoff också. Förlust med 1-0 på bortaplan i den första matchen ger ett tufft utgångsläge inför returen på hemmaplan.

Kan Pontus Jansson lösa detta?

Pontus Jansson är som bekant lagkapten för Brentford, och mittbacken har en stark säsong bakom sig. Men precis som resten av laget behöver Pontus Jansson nu höja sig en eller två nivåer inför det som ska komma att avgöra hela deras öde.

En vinst här skulle innebära att Brentford spelar playoff-final till helgen, men en förlust innebär att säsongen är slut och drömmen är över. Swansea City har varit i liknande läge förr och då tagit sig hela vägen. Det är också ett lag som är bra i Premier League, det vet vi sedan tidigare.

Efter 1-0 i den första matchen måste hemmalaget nu framåt – men vi tänker oss fortfarande en ganska lugn approach. Det gäller att inte ta slut på sig själva direkt, och det gäller att inte skänka bort någonting i onödan.

Spelbolagen ser ut att ha bommat den horribla form som nu råder i Brentford, någonting som öppnar för ett spel på Swansea City.

Swansea City +1 (asian handicap) spelas till 1,78 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Swansea City +1 (asian)
Odds: 1,78
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, onsdag 29 juli
TV: 
Stream: