Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brighton – Arsenal 20/6: Nytt nederlag för “Gunners”?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det vore naivt att lita blint på Arsenal med tanke på hur det sett ut hittills under spelåret och vi litar inte heller på dem när de tar picket och packet till Falmer Stadium för att ställas mot Brighton & Hove Albion.

  Rygga vårt spel från målmarknaden hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Halvdan uppladdning

Graham Potter och hans Brighton & Hove Albion var länge uppe bland molnen, hyllades från alla håll och kanter för deras fotboll och hade erhöll en fin, välförtjänt position i tabellen. Reaktionen skulle dock, inte helt oväntat, komma.

Vinstfria är de nu totalt i tio matcher, nio av dessa i Premier League, och sex av dessa har slutat med oavgjorda utfall. Det är den där sista lilla spetsen som ofta saknas, i spelet ser det faktiskt oftast bra ut. Stundtals mycket bra. Sättet de spelar fotboll på är uppfriskande; bollinnehavsfokuserat och glädjande.

Arsenal har redan haft deras omstart, medan det här är den första matchen efter uppehållet för Brighton, och åkte då på en klar 0-3-förlust i bortamötet mot tungviktspjäsen Manchester City på Etihad Stadium. Där byttes Pablo Marí ut skadad mot David Luiz, som senare visades ut. Smått problematisk situation i truppen.

Å ena sidan kan det ses som positivt att Arsenal redan slängts in i hetluften, å andra sidan är det kanske svårt att ta med sig någonting konstruktivt från en sådan typ av förlust. Är uppladdningen de fått till deras fördel?

”Gunners” överdriven favorit

Gillar de oddsen som ställs ut på Graham Potter och hans Brighton & Hove Albion här. Ser deras chanser till att åtminstone undvika förlora matchen som fina – och oddsen för den formen av utfall lockar.

Arsenal saknar den stjärnglans de en gång haft och som klubbnamnet kanske är förtjänt av. Har en bra bit upp till landets topp och det visar niondeplatsen i tabellen på. Senast mot Manchester City höll de emot en stund, för att sedan tappa – och förlora klart, liksom helt rättvist.

Brighton är bollinnehavsinriktade och fortfarande ett spännande lag – spelar en sådan typ av fotboll som vi tror kan störa motståndarna. På hemmaplan ska de kunna roffa åt sig minst en poäng, tror vi.

Anmärk också att det är två av seriens mest kryssglada lag som drabbar samman; Arsenal med 13 stycken på 29 matcher och Brighton med 11. Oavgjort även här?

Vi spelar Brighton +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till strax under dubbelt betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brighton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 20/6
TV: 
Stream: