Speltips Aston Villa Liverpool

Speltips Brighton – Liverpool 8/7: Mindre viktig match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Varken Brighton & Hove Albion eller Liverpool har särskilt mycket att spela för och det kan ha en inverkan på hurdan matchbilden blir på Falmer Stadium, där de ställs mot varandra under onsdagskvällen. Speltips? Kika hit!

  Rygga vårt speltips hos Bet365!

Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Försvinnande lite att spela för

1-0-vinsten borta över Norwich City, det var det som krävdes för att sätta spiken i kistan för Brighton. Nu får kontraktet ses som klappat och klart. Med tiden och åren är känslan att klubben ska kunna ta kliv under tränaren Graham Potter.

Projektet är onekligen spännande; sättet de byggt laget, hur de vill spela samt spelar fotboll. Lite mer offensiv spets och det finns potential att ta ännu större kliv framåt. Kontinuitet kan vara en av nycklarna.

Liverpool är redan helt klara mästare i Premier League – en historisk titel för klubben – och det redan för två omgångar sedan. Firandet tycktes ha satt sina spår, direkt därpå förlorade man med 0-4 mot Manchester City på Etihad Stadium. Tillbaka på vinnarspåret, utan att imponera, var de när Aston Villa städades av med 2-0 i slutet av förra veckan.

En av diskussionerna är vilka spelare som kommer få chansen att visa framfötterna under de avslutande matcherna, av de som normalt inte är startspelare. Även om Jürgen Klopp slagit fast att de tar matcherna seriöst, kommer det förstås testas nytt. Spelare med trötta ben heller inte riskera skadas.

På skadelistan hittas Joel Matip samt med tveksamheter runt James Milner och Dejan Lovren. Statusen för Brighton är oförändrad, vilket innebär att José Izquierdo är out medan Steven Alzate kan vara ett alternativ.


… Och det talar för en målrik match

Så, att matchen har så pass liten betydelse – visst borde det kunna tala för att det kan bli mer öppna dörrar på Falmer Stadium? Utan lika mycket att förlora, då kan man riskera mer. Såklart.

Brighton må vara mer stabila, snarare än sprudlande, men efter uppehållet har i alla fall två av fyra matcher klivit över 2,5-målslinan – i 2-1-vinsten över Arsenal samt 0-3-förlusten mot Manchester United. Och som bekant är det nu ett offensivt kraftpaket de ställs mot.

Nu har Liverpools offensiva maskineri hackat lite från uppehållet, men det finns en oerhörd slagkraft i densamma och senast mot Aston Villa fick de det att lossna under slutminuterna; två sena mål och därmed vinst.

Även om statistiken de senaste veckorna inte är övertygande, ser vi att mycket talar för mål den här kvällen. Då tar vi också position 2,5-målslinans överspel till oddset 1,80 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:15, onsdag 8/7
TV: 
Stream: